Udendørs oplevelser i Herning

Udendørs oplevelser i Herning

Midt i hjertet af Jylland ligger den uofficielle handelshovedstad, Herning. Her har man altid haft sans gode handler, men byen har sans for meget mere end det, da Herning og omegn råder over en masse spændende oplevelser og seværdigheder. Som besøgende i Herning er det tydeligt at mærke symfonien mellem et aktivt byliv og fredelig

Midt i hjertet af Jylland ligger den uofficielle handelshovedstad, Herning. Her har man altid haft sans gode handler, men byen har sans for meget mere end det, da Herning og omegn råder over en masse spændende oplevelser og seværdigheder. Som besøgende i Herning er det tydeligt at mærke symfonien mellem et aktivt byliv og fredelig natur, hvilket gør byen til et helt specielt sted med massere af udendørs oplevelser i vente.

Her kan du tage et kig på hvilke udendørs oplevelser i Herning der er værd at opleve, når turen går til det centrale Jylland. Du kan desuden læse meget mere om Herning på https://herning-netavis.dk/.

Jyllands Park Zoo

En af de mest spændende og interessante udendørs oplevelser i Herning er en tur forbi Jyllands Park Zoo, som har mere end 80 forskellige dyrearter, der alle står klar til at præsentere sig for dig og din familie. Jyllands Park Zoo ligger i Haunstrup ved Herning, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på alverdens dyr. Hvis du vil give de små i familien en oplevelse de sent glemmer, så er Jyllands Park Zoo det helt rette sted. Personalet tilbyder endda børn at blive dyrepassere for en enkelt dag, så de får muligheden for at komme med bag kulissen og lærer om alt det praktiske omkring dyrene.

Præstbjerg Naturcenter

Den smukke natur omkring Præstbjerg Naturcenter i Herning er yderst storslået og helt klart et af de steder man bare skal besøge. Her er der smukke udsigtspunkter, hedeområder, egekrat, små skove og søer, hvilket er med til at gøre oplevelsen helt fantastisk. Tæt ved Præstbjerg Naturcenter er der også bål steder med grill, legepladser, overdækkede madpakkehuse, bænke- og bordsæt samt toiletter, der frit kan benyttes af alle gæster.

Harrild Hede

Midt i Ikast-Brande kommune finder du det skønne naturområde, bedre kendt som Harrild Hede. Det smukke landskab er fredet, og byder på unikke arealer, plantager og rene vandløb. Området er et helt ideelt udgangspunkt for en god vandretur med venner eller familien. På Harrild Hede kan du møde sjældne planter og dyr, som kun findes på hede arealer, bl.a. tornskader og sortspætter, ynglende krikænder, foruden store bestande af rådyr og krondyr.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply