Danmarks sjoveste teambuilding findes på Bakken

Danmarks sjoveste teambuilding findes på Bakken

Farvel til rå kanindræberkurser og andre personligt grænseoverskridende og sure militaristiske teambuildingøvelser på året firmatur. Fremfor stress og jag går virksomhedernes ledelser og personaleforeninger nu i stedet mere og mere efter at sikre deres kollegaer nogle sjove, hyggelige og mindeværdige oplevelser. Noget rart på den ene dag om året, hvor firmaets sjovt nok evigt stramme

Farvel til rå kanindræberkurser og andre personligt grænseoverskridende og sure militaristiske teambuildingøvelser på året firmatur. Fremfor stress og jag går virksomhedernes ledelser og personaleforeninger nu i stedet mere og mere efter at sikre deres kollegaer nogle sjove, hyggelige og mindeværdige oplevelser. Noget rart på den ene dag om året, hvor firmaets sjovt nok evigt stramme budget alligevel tillader en enkel tur uden for kontorets eller værkstedets tykke mure. Et oplagt mål for en sådan tur er den store smukke gamle skov Dyrehaven nord for København, hvor en skøn tur rundt i den storslåede natur kan kombineres med sjov teambuilding på Bakken.

 

Styrker de sociale relationer

Teambuilding er en fællesbetegnelse for forskellige typer af aktiviteter, ofte forskellige samarbejdsøvelser, der styrker de sociale relationer og definerer rollerne mellem gruppens individuelle medlemmer. Hvem er den kreative? Hvem er problemknuseren, den dygtige organisator, eller bare den der får det hele til at glide lidt lettere med den gode humor? Det handler i bund og grund om at få rystet firmaets ledere og medarbejdergrupper godt og grundigt sammen med henblik på at styrke samarbejdet i den daglige kamp med dagligdagens store og små udfordringer. Hvad enten, det er gamle mangeårige kollegaer, som skal rystes sammen på nye måder, eller en organisation med masser af helt nye medarbejdere, er der på Bakken en lang række spændende muligheder for at få styrket sammenholdet på tværs af de vante fasttømrede medarbejdergrupper i verdens ældste eksisterende forlystelsespark.

 

Skræddersyede arrangementer

For grupper på over 10 personer står Bakkens konsulenter klar med skræddersyede arrangementer, hvor alt det praktiske bliver organiseret, så firmaernes ledelser og medarbejdere kun skal koncentrere sig om det vigtigste – nemlig at få det bedste ud af den vigtige dag sammen. Populær er f.eks. den klassiske firmaskovtur, med en hyggelig tur i Dyrehavens kendte hestevogne, lækker picnickurv og sjove dyster omkring kongespillet eller rundbolden, efterfuldt af en tur til Bakkens i alt 33 kørende forlystelser og perlerække af sjove skyde- og kastetelte, hvor dysterne kan fortsætte. Måske i form af den såkaldte femkamp, hvor man kæmper på tværs af de forskellige sjove aktiviteter som æggekast, riffelskydning eller bue og pil. For de mest festglade kan dagen så afsluttes med maner med en aften på en eller flere af Bakkens mange restaurationer, barer eller dansesteder.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel