Sådan vælger du den rette TV-pakke

Sådan vælger du den rette TV-pakke

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED FIBIA Vidste du, at en dansker i gennemsnittet bruger 7 timer og 16 minutter om dagen på forskellige medier? Passer gennemsnittet på dig, og hvor stor en del af den tid bruger du på at se TV? Så læs mere her. I Danmark bruger mange en stor del af deres

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED FIBIA

Vidste du, at en dansker i gennemsnittet bruger 7 timer og 16 minutter om dagen på forskellige medier? Passer gennemsnittet på dig, og hvor stor en del af den tid bruger du på at se TV? Så læs mere her.

I Danmark bruger mange en stor del af deres vågne tid på digitale medier. Det er forskelligt, hvilke medier og hvor meget tid, der bruges på de enkelte – alt efter hvilken aldersgruppe, man tilhører. Dog går det igen hos alle aldersgrupper, at tid foran fjernsynet er en stor post i ens samlede medieforbrug.

En ting har dog ikke ændret sig synderligt, siden fjersynet blev en fast del af de danske stuer: kampen om fjernbetjeningen!

Hvad skal vi se?

Der er mange TV-begivenheder, som kan samle familien om TV’et. Ifølge DR’s medieundersøgelse fra 2018 er nogle af de begivenheder, som oftest bliver set af flere samtidigt, blandt andet Disneys juleshow, Dronningens nytårstale, MGP og X-factor finalen.

Ovenstående er årlige tilbagevendende begivenheder, hvor det i mange familier måske bliver en tradition at se sammen. Men hvad så til dagligt?

Mange har flere TV, hvilket gør det lettere at behage alles TV-ønsker i hverdagen, da der ellers nemt kan opstå konflikter, hvis flere ønsker at se noget forskelligt på samme tid.

Hvor mange kanaler skal man vælge?

Det er meget forskelligt, hvor stort et behov man har for at have mange kanaler. Nogen har faste rutiner og ser et lille udvalg af programmer, som de følger fast, mens andre foretrækker at zappe rundt og ser kun en lille del af programmer hist og her.

Hvis du bor alene, har du selvfølgelig friheden til at bestemme selv. Men i en familie hvor fleres behov skal dækkes, kan det være nødvendigt at gå på kompromis, alt efter hvad man søger, og hvad man er villig til at betale for en TV-pakke.

Derudover er det også forskelligt, hvordan du vælger at få dit TV-signal. Nogen har stadig parabol, men mange husker nok, hvordan sne og blæst kunne forstyrre signalet og hurtigt kunne ødelægge en TV-aften i sofaen. Hvis du skal have den bedste og mest stabile TV-oplevelse, skal signalet komme via fibernet. Du kan tjekke, om du kan få fibernet og se priser på TV-pakker her – her har du også mulighed for selv at vælge kanaler, og derved tilpasse din TV-oplevelse lige som du og/eller din familie vil have den.

Med fibernet er du sikker på, at der ikke pludseligt kommer flimmer på skærmen midt i din yndlingsfilm, eller en vigtig fodboldkamp. Selvom du ikke kan få fibernet, kan du stadig få de samme kanaler og stadig få en god og stabil oplevelse med en TV-boks.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply