Derfor bruger mange butikker deres A-skilte forkert

Derfor bruger mange butikker deres A-skilte forkert

I dag har de fleste butikker et såkaldt A skilt stående foran deres butik. Selvom mange har dem stående, er det ikke alle butikker, der formår at udnytte dem korrekt. Det er ærgerligt, da det betyder, at de går glip af det store potentiale, der er i et sådant skilt. Driver du selv en butik,

I dag har de fleste butikker et såkaldt A skilt stående foran deres butik. Selvom mange har dem stående, er det ikke alle butikker, der formår at udnytte dem korrekt. Det er ærgerligt, da det betyder, at de går glip af det store potentiale, der er i et sådant skilt.

Driver du selv en butik, er der derfor også en god chance for, at du har et A-skilt stående for din butik. Det store spørgsmål er dog, om du er blandt dem, der bruger det på en sådan vis, at du får det maksimale ud af det eller ej.

Mange har blot butikkens logo på skiltet

Der er rigtig mange, der bruger disse skilte, som faktisk ikke bruger dem til at reklamere for noget. Derimod har de bare et skilt stående med butikkens logo. I nogle tilfælde er der også blevet gjort plads til nogle åbningstider på skiltet.

På denne måde får man dog ikke specielt meget ud af sit skilt, da folk næppe får lyst til at kigge ind i butikken, blot fordi du har et skilt med dit logo stående. I stedet skal man udnytte bedre, at skiltet hver dag bliver set af de mange personer, der går forbi det.

Brug det til at reklamere for tilbud

Der skal ikke herske tvivl om, at den bedste måde at bruge et sådant skilt på, er ved at bruge det til at vise tilbud. På denne måde vil du kunne lokke potentielle kunder ind i din butik, da de nu er klar over, at de har mulighed for at spare penge.

Selvfølgelig er det bedst, at du reklamerer for de tilbud, der enten giver den største besparelse eller som appellerer til det største antal kunder. Ved at gøre dette, øger du chancen for, at dit A-skilt kommer til at tiltrække en masse nye kunder til din butik.

Kan også være en fordel at vise brands

I mange tilfælde kan det også være en fordel at bruge skiltet til at vise en oversigt over nogle af de brands, du forhandler i din butik. Dermed får du informeret potentielle kunder om, hvad de egentlig har mulighed for at købe i din butik.

Det kan f.eks. være, at du driver en tøjbutik. Når potentielle kunder går forbi, er de næppe i tvivl om, at du sælger tøj, men ved de hvilket tøj, der er tale om? Dette kan du nemt informere dem om, ved at placere et A-skilt foran butikken.

1 comment
Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Daniel
    03/08/2023, 06:16

    inspirerende! Vil forsøgemig med jeres tip

    REPLY