Derfor skal du koble et PIM-system til dit B2B-univers

Derfor skal du koble et PIM-system til dit B2B-univers

Annoncør: Immeo Der er i dag flere og flere virksomheder, firmaer og forretninger, der vælger at opbygge deres eget, online B2B-univers. Med et sådan er der nemlig mange ressourcer, der bliver anvendt på den bedst mulige måde, og det sikrer gode arbejdsgange for både dig som forhandler og dig som kunde. Med et B2B-univers er

Annoncør: Immeo

Der er i dag flere og flere virksomheder, firmaer og forretninger, der vælger at opbygge deres eget, online B2B-univers. Med et sådan er der nemlig mange ressourcer, der bliver anvendt på den bedst mulige måde, og det sikrer gode arbejdsgange for både dig som forhandler og dig som kunde.

Med et B2B-univers er det nemlig muligt for dine kunder at logge ind lige, når det passer dem, og på deres egen startskærm vil de kunne se de aftaler, de indkøber under. De kan købe lige, når det passer dem, og alt foregår automatisk og uden din indblanding.

Giv den bedste service

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide? Og vil du gerne have frigivet noget af din tid, så du kan koncentrere dig om andre ting i din forretning? Så er det dog en forudsætning at du formår at give den bedste oplevelse i dit B2B-univers, og det betyder blandt andet, at dine kunder skal kunne finde alt den information om dine produkter og ydelser, de behøver – og netop derfor er det en rigtig god ide at koble et PIM-system til dit B2B-univers.

Lad Immeo implementere din PIM-løsning

Med et PIM system er der tale om Product Information Management, der netop sikrer, at der kommer meget mere information om dine produkter med over i dit B2B-system. Og det betyder, at du får ét samlet system, der samler alt den produktinformation, du har i din virksomhed, og derfor slipper du for mange komplicerede processer.

Lyder det som noget for dig? Så tag et kig inden for hos immeo.dk, som er specialister i PIM, og som netop derfor kan implementere den produktløsning, du behøver i din virksomhed, når du vil sikre dig selv en strategisk fordel i forhold til de mange konkurrenter, du er oppe imod.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply