Guide: Sådan tager du det perfekte billede af din gravide mave

Guide: Sådan tager du det perfekte billede af din gravide mave

Det er nok ikke så mange gange i løbet af livet, at man får lov til at være gravid. Der er store forventninger, følelser og masser af spænding, der følger med. Derfor er det en god idé at forevige udviklingen, så den søde ventetid aldrig går i glemmebogen. Mange gravide vælger at få lavet et

Det er nok ikke så mange gange i løbet af livet, at man får lov til at være gravid. Der er store forventninger, følelser og masser af spænding, der følger med. Derfor er det en god idé at forevige udviklingen, så den søde ventetid aldrig går i glemmebogen. Mange gravide vælger at få lavet et portrætbillede af maven. Det er en god måde at hylde den gravide krop, der er i gang med at vokse et helt nyt menneske.

 

5 ting, du skal overveje til dit mavebillede

  1. Det er ofte en fordel at blive fotograferet i 7. eller 8. måned af graviditeten. Her har maven vokset sig stor og struttende, men den ser ikke så tung ud som i 9. måned.
  2. Tøjet. Det er helt op til dig, hvor afklædt du gerne vil være på billedet. Tag eventuelt nogle forskellige toppe og kjoler med til fotografen, så du nemt kan se, hvad der fungerer bedst. Man kan også lave en serie billeder, hvor du både er klædt på og klædt af.
  3. Det ser rigtig fint ud, når man holder maven nedefra og på denne måde nærmest omfavner barnet i maven. Det er altid bedst at stå med siden til, da rundingen på maven bliver mere tydelig.
  4. Indenfor eller udenfor. Du kan vælge at blive fotograferet i hjemlige omgivelser eller i den fri natur. Uanset hvad, så giver naturligt lys altid det bedste resultat.
  5. Flere familiemedlemmer. Det er også meget fint, hvis faderen eller moderen vil være med på billedet. Er der allerede flere børn i famlien, så tag endelig søskende med også. Det bliver et smukt og kernesundt familiefoto.

Gem billederne på en unik måde

Når du har fået taget dine portrætbilleder af din gravide mave, så er det vigtigt at gemme dem et godt sted. Du kan for eksempel lave en fotobog, hvor serien af mavebilleder rigtigt kan skinne igennem. Hvis du vil vide mere om, hvordan og hvor du kan bestille en fotobog, så kan du læse videre her.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel