Få en succesfuld Black Friday med god digital marketing

Få en succesfuld Black Friday med god digital marketing

Black Friday nærmer sig og for virksomheder landet over er det lig med masser af arbejde og masser af omsætning. Men hvordan kan online marketing hjælpe jer. Få svaret i denne korte oversigt. Planlæg i god tid Black Friday og Black Week er en periode, hvor mange firmaer i hele landet kæmper om kundernes opmærksomhed.

Black Friday nærmer sig og for virksomheder landet over er det lig med masser af arbejde og masser af omsætning. Men hvordan kan online marketing hjælpe jer. Få svaret i denne korte oversigt.

Planlæg i god tid

Black Friday og Black Week er en periode, hvor mange firmaer i hele landet kæmper om kundernes opmærksomhed. Derfor er det god idé at finde på noget, som skiller jer ud fra mængden. Det kan være igennem særlige tilbud eller udnyt livestreaming til jeres fordel. Uanset hvad kræver det meget planlægning, så start et par måneder i forvejen. Så skal det hele nok nå at spille helt perfekt, når Black Friday melder sin ankomst.

E-mails

Emails er den gamle dreng i klassen, når man taler om online marketing. Men det er også en utrolig effektiv måde at generere nye kunder. Det skyldes, at I kan nå direkte ud til alle mennesker på jeres email-liste og at I kan lave meget personaliseret indhold. Derfor er det også et oplagt værktøj til Black Friday, hvor mange andre virksomheder også kæmper for kundernes opmærksomhed. Her kan I nemlig minde kunderne om jeres mange gode tilbud og gøre opmærksom på, at de skal skynde sig, hvis de vil nå at udnytte dem. Derudover er e-mails også billige.

Særlige tilbud

Det er svært at komme udenom tilbuddene på Black Friday. Alle kunder store forventer besparelser og det kan være svært at få kunder i butikken, hvis I ikke er villige til at gøre noget lidt udover det sædvanlige. Derfor vil det være oplagt at have nogle ret massive rabatter på flere produkter. Hvis dette ikke er muligt, er der andre måder at lokke kunderne. Det kan f.eks. være gratis fragt, en ekstra gave i forbindelse med køb af en vis størrelse og meget. Her kan man godt være lidt kreativ.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply