Reducér din virksomheds sandsynlighed for konkurs

Reducér din virksomheds sandsynlighed for konkurs

Det er ekstremt ærgerligt at opleve sin virksomhed gå konkurs, for det er selvfølgelig ingen virksomhedsejers drøm at skulle dreje nøglen om og slukke alt håb for firmaets fremtid. Er du en dedikeret virksomhedsejer, kan du her få nogle råd til, hvordan du undgår en konkurs, inden situationen spidser til. Læg budgetter, der matcher virkeligheden

Det er ekstremt ærgerligt at opleve sin virksomhed gå konkurs, for det er selvfølgelig ingen virksomhedsejers drøm at skulle dreje nøglen om og slukke alt håb for firmaets fremtid. Er du en dedikeret virksomhedsejer, kan du her få nogle råd til, hvordan du undgår en konkurs, inden situationen spidser til.

Læg budgetter, der matcher virkeligheden

En af de allermest betydningsfulde faktorer for driften af en virksomhed er budgetlægning. Bliver der lagt budgetter, som er for optimistiske og i realiteten ikke holder, er det lig et unødvendigt chok og dermed en nedgang i virksomhedens økonomi og succes. Der vil blive brugt penge, virksomheden ikke råder over og ikke blive sparet på de områder, hvor det er nødvendigt. Sørg derfor for at ansætte dygtige medarbejdere med erfaring og en lyst til at skabe fremdrift i virksomheden.

Læs desuden en artikel om adskillige virksomheders frygt for at gå konkurs på Hjørring Netavis, som du kan finde ved at klikke her. På Hjørring Netavis kan du også læse artikler, der omhandler andre interessante emner.

Effektiv ledelse

Ledelsen af en virksomhed kræver stålsatte ledere, der tør være ærlige, hvis noget i virksomhedens drift går i den gale retning, så det kan korrigeres i tide. Det vil sige, at de også er nødt til at være professionelle på arbejdet og turde konfrontere den resterende medarbejderstab med konsekvenserne af tilbagegang i udviklingen, hvilket bl.a. kan være lavere lønstigninger eller nedskæringer. Selvom det kan være ubehageligt at skulle være budbringer af de dårlige nyheder, får ledelsen også lov til at bringe de gode.

Søg specialiserede advokater, hvis ulykken sker

Hvis det desværre alligevel går ned ad bakke for til sidst at ende, hvor der ikke er længere at komme for din virksomhed, kan advokater med speciale i konkurs hjælpe med en smertefri proces. Desuden kan der blive talt om evt. rekonstruktion, inden virksomheden endegyldigt erklæres konkurs.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply