Danske erhverv nyder godt af genåbningen

Danske erhverv nyder godt af genåbningen

Da Danmark kom ud af sin anden og længste nedlukning, vil det kunne sammenlignes med køernes økodag. Butikkerne var spændte på igen at kunne modtage sine kunder, og det fejrede de ved et genåbningsudsalg. Rabatter her og der, kunderne blev blæst helt bagover. Storcentrerne var igen fyldte og næsten til bristepunktet. På Holbæk netavis kan

Da Danmark kom ud af sin anden og længste nedlukning, vil det kunne sammenlignes med køernes økodag. Butikkerne var spændte på igen at kunne modtage sine kunder, og det fejrede de ved et genåbningsudsalg. Rabatter her og der, kunderne blev blæst helt bagover. Storcentrerne var igen fyldte og næsten til bristepunktet. På Holbæk netavis kan du læse om, hvordan handelsbyer har klart sig med restriktioner, og andre nyheder. Ikke nok med at butiksejerne var glade, så var danskerne det bestemt også. Nu kunne man komme ud og opleve ting igen. Man kan shoppe, spise en god middag med veninderne eller kæreste eller så simpelt som at gå i biografen.

Restauranter fik igen gæster

Restauranterne led et stort tab, da nedlukningen kom. De måtte finde på kreative alternativer for at få penge i kassen. Mange gjorde det ved at åbne op for take away. Take away er når, man kan ringe og bestille sin mad og får den leveret til hjemmet. Mange restauranter holdt fast i dette koncept og tjener nu flere penge end før, fordi gæster er velkomne tilbage i butikken, men man kan stadig ringe og bestille mad. Nogle har endda levering til samme by. Restauranterne i fx Holbæk levere til beboerne i Holbæk.

En måned tilbage i det normale

Det er lidt over en måned siden lyntestcentrerne lukkede. Som tiden dog flyver. Og for to uger siden, blev reglerne for pcr-testene ændret, så nu skal man ikke teste sig så ofte som man skulle førhen. Og vi har allerede glemt det. Ingen snakker om corona mere, vi kan knap nok huske, hvordan det var med restriktioner. Vi er heldigvis stadig gode til at gå på restaurant og tage på shoppeture. Vi er blevet bedre til at støtte op om vores lokale butikker. Dem fra Holbæk bliver i Holbæk og tager ikke så tit ind til storbyen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply