Sådan får du mere engagerede deltagere på dit kursus

Sådan får du mere engagerede deltagere på dit kursus

Hvis du snart skal afholde eller arrangere dit eget kursus, er vi ikke i tvivl om, at du har styr på alt det, du skal nå at dække. Vi tror også på, at du sikkert brænder for emnet, og glæder dig til at lære fra dig. Du skal bare huske, at uanset hvor meget du

Hvis du snart skal afholde eller arrangere dit eget kursus, er vi ikke i tvivl om, at du har styr på alt det, du skal nå at dække. Vi tror også på, at du sikkert brænder for emnet, og glæder dig til at lære fra dig.

Du skal bare huske, at uanset hvor meget du selv går op i noget, så vil du altid have glæde af at gøre lidt ekstra for også at få kursusdeltagerne til at engagere sig.

Derfor får du her nogle tips til, hvordan du holder gang i selskabet.

Gå efter gode mødefaciliteter

Du har helt sikkert selv på et eller andet tidspunkt i dit liv prøvet at sidde i et kedeligt og sterilt lokale og forsøgt at holde fokus, måske til en eksamen. Det er ikke let.

Derfor er det vigtigt at sørge for lækre omgivelser for både dig og dine kursister.

For eksempel Skanderborg Park tilbyder lokaler med gode mødefaciliteter, så her ville du trygt kunne booke dig ind.

Sørg for gode pauser

Selv hvis du får det mest engagerede hold mennesker at arbejde med, så er det altså vigtigt at sørge for at holde nogle gode pauser ind imellem.

Vores hjerner kan kun arbejde godt, hvis den også får lov at slappe af, og vi kan ikke huske og lagre al den gode information, hvis vi ikke også tager os tid til at tænke lidt selv.

Undgå for meget formalitet

Det kan hurtigt virke lidt barnligt at sætte gang i alverdens små lege, hvis du egentlig holder et kursus om godt lederskab, men på den måde er vi mennesker lidt simple.

Nogle gange lærer vi bare bedst ved at prøve ting på egen krop og bryde lidt med rutinen.

Et brud med normerne kan dog også fungere godt som supplement til den mere formelle samtale eller det klassiske foredrag.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply