Står dit firma og mangler rullestillads?

Står dit firma og mangler rullestillads?

Rigtig meget byggearbejde, malerarbejde eller håndværkerarbejde kræver, at man skal op i nogle bestemte højdemeter. Det betyder også, at man skal have et vis antal rullestillads, som kan understøtte arbejderne og gøre, at de kan komme derop og have den nødvendige plads for at udføre arbejdet. Men det kan være, at dit firma står i

Rigtig meget byggearbejde, malerarbejde eller håndværkerarbejde kræver, at man skal op i nogle bestemte højdemeter. Det betyder også, at man skal have et vis antal rullestillads, som kan understøtte arbejderne og gøre, at de kan komme derop og have den nødvendige plads for at udføre arbejdet. Men det kan være, at dit firma står i den situation, at I mangler stillads til at færdiggøre et projekt. Derfor er der heldigvis muligheder for udlejning af rullestillads til ind- og udendørsarbejde hos forskellige firmaer, så I kan færdiggøre det, I står og mangler at lave.

Kommer stillads i forskellige størrelser?

Rullestillads kommer i mange forskellige afskygninger, og derfor kommer de heldigvis også i forskellige mål. I visse tilfælde kan det måske ikke lade sig gøre at arbejde med et for stort stillads, mens det andre gange kræver en vis højde for at kunne udføre arbejdet.

Der er modeller inden for rullestillads, der er beregnet til at være meget smalle og høje, mens andre er mere brede og lave – der er selvfølgelig også alt derimellem. De fleste steder kan de forskellige modeller komme op og have en højde på omkring de 8 meter eller lidt mere til. Men hvad end man har af ønsker og behov, kan de ofte anskaffes i de mål, man netop står og mangler.

Hvornår kan stilladset lejes?

Når stillads udlejes, har virksomheder ofte en minimumsleje på et vis antal dage, for at det kan lade sig gøre at leje det. Det er derfor en god ide at koordinere med sit projekt, hvornår det så er smartest at leje. Men i hvilket tidsrum kan det så lejes? Som ofte kan rullestillads lejes alle ugens arbejdsdage fra tidlig morgen til slut eftermiddag. Det er ikke alle steder, at det er muligt at leje noget hverken lørdag eller søndag og derfor først den næste kommende mandag igen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply