Skriv nyhedsbreve, folk faktisk læser

Skriv nyhedsbreve, folk faktisk læser

Et nyhedsbrev er noget, folk ved en fejl kommer til at takke ja til, når at de handler hos en webshop eller opretter en bruger på en webside. Spøg til side er det en kunst at skrive relevante nyhedsbreve, og det er en kunst at planlægge, hvornår de skal udgives – og til hvem. Hvis

Et nyhedsbrev er noget, folk ved en fejl kommer til at takke ja til, når at de handler hos en webshop eller opretter en bruger på en webside. Spøg til side er det en kunst at skrive relevante nyhedsbreve, og det er en kunst at planlægge, hvornår de skal udgives – og til hvem. Hvis nyhedsbreve virker efter hensigten, resulterer de i stamkunder, der køber mere hos dig. Gør de ikke det, har du et problem.

Få hjælp til nyhedsbreve hos marketingbureauer

Vil du lære at skrive nyhedsbreve med indhold, der er relevant for din målgruppe, så er det klogt at række ud efter et bureau, der specialiserer sig inden for det at skrive nyhedsbreve. Læs om at skrive nyhedsbrev på et bureaus hjemmeside, hvis du kerer dig om, hvordan at du gør dit nyhedsbrev såvel fængende som informerende lige fra emnelinje til call-to-action. For du har flere ting at have for øje.

Sproget skal være i øjenhøjde

Sproget i et nyhedsbrev skal generelt være nemt at forstå, og det må godt være uformelt. Nogle går rundt med en lidt mærkelig idé om, at de skal henvende sig formelt til deres modtagere, som hvis de sendte et brev i 1950’erne. Det behøver du virkelig ikke – når folk har takket ja til at modtage et nyhedsbrev fra dig, behøver du ikke skrive ærbødigt til dem. Bare sørg for at sige noget interessant.

En læringsproces at skrive gode nyhedsbreve

Udover dette er der utallige andre ting at tage stilling til, når du skriver nyhedsbreve. Vigtigt er det, at du gør det til en vedvarende læringsproces at skrive nyhedsbreve. Prøv hele tiden nye ting af, og se, om det har båret frugt ift. at få flere til at læse dit nyhedsbrev eller til at handle hos dig. Du skal aldrig bare hvile på laurbærrene, når nyhedsbreve lader til at fænge. Optimér indsatsen hele tiden.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply