Stor fleksibilitet med en god sakselift

Stor fleksibilitet med en god sakselift

Mangler I udstyr, der kan klare de løfteopgaver, I løbende får i jeres virksomhed? I produktionsvirksomheder og anden industri vil løft ganske ofte være en del af arbejdsopgaverne – og det er langt fra alle løft, der kan varetages af medarbejderne uden godt løfteudstyr. Først og fremmest er der en række krav og lovgivninger på

Mangler I udstyr, der kan klare de løfteopgaver, I løbende får i jeres virksomhed? I produktionsvirksomheder og anden industri vil løft ganske ofte være en del af arbejdsopgaverne – og det er langt fra alle løft, der kan varetages af medarbejderne uden godt løfteudstyr. Først og fremmest er der en række krav og lovgivninger på området, der forbyder tunge løft, men der er også nogle ting, der ganske enkelt bare ikke kan løftes ved håndkraft alene.

Her kan en sakselift komme på tale som noget af det, der kan hjælpe på jeres situation. Med en sakselift får I samtidig en arbejdsplatform, der kan blive brugbar, hvis I har brug for at komme op i højden. Hvis sakseliften skal bruges primært til at løfte tungt gods, kan det også vise sig at være en fordel at få den sænket ned i en grube. Det gør, at I fjerner højdeaspektet en anelse, og det betyder samtidig, at I vil øge sikkerheden, når der skal arbejdes med tunge materialer.

Ergonomiske arbejdsborde

En ting er, at I kan have brug for en platform, hvor I kan løfte eller flytte på ting, der skal arbejdes med. Men der er også mere stationære opgaver, hvor der er brug for at kunne justere på arbejdsbordene. Det kan både komme an på det produkt, der skal arbejdes med – måske man gerne vil have arbejds- eller løftebordet indstillet lavere ved store produkter, end man vil ved små, eller måske den sidste arbejder, der har stået der, bare har haft en helt anden højde.

Det er i de tilfælde, det er rigtig rart at have ergonomiske arbejdsborde eller løfteborde, hvor man nemt kan indstille højden. Både med sakseliften og løftebordene er det muligt at betjene maskinerne som ene mand, og det gør altså opgaverne noget mere fleksible. Når det kommer til for eksempel kraner, kan det sagtens kræve, at der er minimum to mand om opgaven – så sakseliften er altså et noget mere fleksibelt alternativ.

Få rådgivning til gode valg

Har I svært ved helt at gennemskue, hvilken form for løfteudstyr, der vil komme jer mest til gavn? Måske I lige nu kører med ældre maskiner, der ikke helt lever op til jeres behov længere – så kan I med fordel tage en snak med en ekspert eller rådgiver, der kan give jer det bedste, tidssvarende alternativ, der kan hjælpe jer med at løse jeres opgaver.

Hvis det er første gang, I virkelig skal ud for at investere i løfteudstyr, kan det være lidt sværere at finde frem til det rette. Her kan I med fordel prøve at høre omkring i branchen i virksomheder, I måske sparrer med eller har samarbejde med, så I kan sammenligne hvad de har med det, I godt kunne tænke jer at investere i. Forhåbentlig kan det være med til at gøre jeres arbejdsdag noget nemmere og gøre, at sikkerheden er helt i top. Det er altid rart at vide, at I med ro i sindet kan lade jeres medarbejdere varetage opgaverne.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply