Besøg dit lokale apotek og få rådgivning under sygdom

Besøg dit lokale apotek og få rådgivning under sygdom

Mange danskere bruger oftest apoteket som en form for supermarked, hvor du har mulighed for at afhente medicin eller købe andre produkter på håndkøb. Men de færreste tænker over, hvor mange muligheder der er i at gøre brug af det fagpersonale, der sidder bag disken. På et apotek finder du nemlig uddannede farmaceuter, der ved

Mange danskere bruger oftest apoteket som en form for supermarked, hvor du har mulighed for at afhente medicin eller købe andre produkter på håndkøb. Men de færreste tænker over, hvor mange muligheder der er i at gøre brug af det fagpersonale, der sidder bag disken.

På et apotek finder du nemlig uddannede farmaceuter, der ved alt om den kemiske sammensætning i de forskellige lægemidler, kosttilskud og andre produkter. Du kan derfor med fordel gøre brug af deres ekspertise til at finde lige netop det produkt, der vil give dig den allerbedste effekt.

Hvad kan farmaceuter hjælpe dig med?

Uanset om du skal have hentet receptpligtig medicin eller blot almindelig håndkøbsmedicin, så kan du altid få hjælp på apoteket. De dygtige farmaceuter står bl.a. klar til at hjælpe dig med:

  • At besvare dine spørgsmål om indholdet i produkterne, hvis du fx ved, at du er allergisk over for bestemte indholdsstoffer.

  • At gøre dig klogere på dosis og interval, så du er sikker på at tage din medicin efter anvisningerne.

  • At vise dig billigere alternativer til et givent produkt, så du kan få samme virkning for færre penge.

  • At give dig gode råd til hjemmebehandling af dine symptomer, som du evt. kan kombinere med din medicin.

Fysisk forhandler eller online apotek?

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Mange tror, at de ikke kan få den nødvendige vejledning på et online apotek, men faktisk har du ofte mulighed for at få rådgivning igennem en chatfunktion, hvor du kan stille alle de nødvendige spørgsmål. Derudover giver et online apotek dig mulighed for at få leveret dine varer lige til døren, så du nemt kan få ordnet dine indkøb hjemmefra sofaen. Omvendt kan du på et fysisk apotek få hjælp ansigt til ansigt, hvilket er noget, som mange foretrækker i en sårbar situation.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply