Bliv klogere på, hvordan du vælger den rigtige rollator

Bliv klogere på, hvordan du vælger den rigtige rollator

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man kan have brug for en rollator. Er du fx en ældre person med gangbesvær, har du netop gennemgået en stor og omfattende operation eller har du blot behov for ekstra støtte, når du er uden for din bopæl? Hos https://seniorland.dk/shop/bevaegelse/rollatorer/ kan du nemt finde lige netop

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man kan have brug for en rollator. Er du fx en ældre person med gangbesvær, har du netop gennemgået en stor og omfattende operation eller har du blot behov for ekstra støtte, når du er uden for din bopæl?

Hos https://seniorland.dk/shop/bevaegelse/rollatorer/ kan du nemt finde lige netop den rollator, der passer bedst til dine behov i hverdagen.

Få en nemmere hverdag med en god rollator

Der er masser af gode fordele ved at investere i en god rollator, der kan give dig større tryghed og frihed i hverdagen. En rollator kan fx bruges til både korte og længere afstande, ture, ferier, familiebesøg m.m. og er samtidig med til at give dig en nemmere og bedre bevægelighed. Desuden muliggør den, at du fortsat kan bibeholde et aktivt liv med fx kortere gåture ude i det fri uden at skulle være afhængig af andre.

Vælg din rollator med omhu

Inden du beslutter dig for en endelig model, kan det være en god idé at kigge efter følgende parametre:

  • Vægt – der findes særlige letvægtsrollatorer, som er ekstra fleksible at have med på farten, og som derfor kan være en fin idé at anskaffe sig, hvis du planlægger længere ture i fremtiden. I samme omgang kan du med fordel kigge efter en rollator, der kan foldes, og som du kan have med dig i bilen.

  • Farvevalg – vælg imellem både diskrete og kontrastfyldte farver alt efter, hvad du har det godt tilpas med.

  • Med eller uden kurv – har du brug for ekstra opbevaring under dine indkøbsture, eller ønsker du bare at have muligheden for at få et godt magasin med næste gang, du er ude at gå i parken, så findes der gode rollatorer med indbyggede kurve. Vælg både imellem små og store kurve.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply