Det skal I lave i jeres juleferie

Det skal I lave i jeres juleferie

Der er ingen tvivl om, at der er noget helt særligt ved juleferie. Det er der, I kan slappe af som familie og komme helt ned i gear. Det er der, I spiser jer mæt i god mad og juleslik. I har god tid til at være sammen og lave hyggelige aktiviteter, fordi ingen af

Der er ingen tvivl om, at der er noget helt særligt ved juleferie. Det er der, I kan slappe af som familie og komme helt ned i gear. Det er der, I spiser jer mæt i god mad og juleslik. I har god tid til at være sammen og lave hyggelige aktiviteter, fordi ingen af jer skal i skole eller på arbejde.

Hold en filmaften med en klassisk julefilm

Det kan selvfølgelig ikke undgås, at I skal se en klassisk julefilm i jeres juleferie. Selvom I har set de samme julefilm hvert år, er de stadig lige så gode, når I sidder sammen og ser dem i jeres juleferie. I kan f.eks. arrangere en filmaften, hvor I finder alle jeres dyner og puder frem samt jeres favoritjuleslik.

Så mangler I kun at finde ud af, hvad I skal se. Hvis I vil se en ægte klassiker, som altid er god, kan I f.eks. se Alene Hjemme.

Lav alt jeres yndlingsjulekonfekt

I jeres juleferie skal I slappe af og nyde, at I har fri til at være sammen. Derfor kan der gå rigtig meget til med bare at ligge og se julefilm. Til gengæld kan det også være, at I nogle gange har lyst til at lave noget lidt andet. Så kan I f.eks. hoppe i jeres køkken for at lave julekonfekt. Det er noget, der er hyggeligt at være sammen om. Det er sjovt at stå at lave, men det er lige så lækkert at spise bagefter.

Gå en lang tur udenfor

Selvom det er rart at slappe af, er det også fedt at komme ud og bevæge sig lidt en gang imellem. Hvis I får brug for en pause fra juleslik og afslapning, kan I sammen gå en lang tur udenfor. Det er rigtig rart at blive blæst lidt igennem.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply