Få hjælp til skatterådgivning

Få hjælp til skatterådgivning

Er din virksomhed blevet kontaktet af SKAT? Virksomhedsbeskatning kan være svært at gennemskue, og hvis du er blevet involveret i en sag, hvor du måske skylder penge eller lignende i virksomheden, er det vigtigt, at du rækker ud til en skatteadvokat, der kan give dig den rette skatterådgivning. Skattesager bliver ofte ganske omkostningsfulde i længden,

Er din virksomhed blevet kontaktet af SKAT? Virksomhedsbeskatning kan være svært at gennemskue, og hvis du er blevet involveret i en sag, hvor du måske skylder penge eller lignende i virksomheden, er det vigtigt, at du rækker ud til en skatteadvokat, der kan give dig den rette skatterådgivning. Skattesager bliver ofte ganske omkostningsfulde i længden, men med den rette rådgivning er du stillet bedst muligt og kan forhåbentlig spare en del af det.

Det er vigtigt, at sagen bliver løst som del af et samarbejde. Det kan aldrig være advokatfirmaet alene, ligesom I måske ikke kan stå på egen hånd. Derfor vil skatterådgiveren sørge for at kontakte både jer som virksomhed og jeres revisor, så samarbejdet kan blive stablet på benene, og I kan finde ud af, hvordan I skal håndtere sagen. Der kan være mange variabler, der spiller ind, så det er vigtigt at få det hele med.

Hvad koster skattesager?

Det er ikke muligt at sætte et beløb på skattesager. Det er individuelt fra sag til sag. Til gengæld kan det være muligt for jer at få dækket dele af sagens omkostninger. Ender I med at vinde skattesagen, er det normalt muligt at få dækket op til 100 % af sagens omkostninger. Det kan betyde ganske meget for jer, hvis det har været en stor sag, der både koster penge og tærer på ressourcerne. Selv i tabte sager er det i nogle tilfælde muligt at få dækket op til 50 % af sagens omkostninger.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt en skatterådgiver er det rette valg i din virksomhed, kan I altid kontakte én og få en snak om, hvad der er op og ned. Det et typisk specielt i sagens begyndelse, at der kan være noget at hente, så det er med at komme i gang med arbejdet, så snart sagen er opstået.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply