Gør dit barn klar til at flytte

Gør dit barn klar til at flytte

Det er altid svært, når et barn skal flyve fra reden. Alt, du kan gøre som forælder, er at lægge det bedst mulige fundament for dit barn, og så skal du selvfølgelig være der, når der er brug for det. Det betyder ikke, at du skal vaske alt dit barns tøj hver anden weekend, eller

Det er altid svært, når et barn skal flyve fra reden. Alt, du kan gøre som forælder, er at lægge det bedst mulige fundament for dit barn, og så skal du selvfølgelig være der, når der er brug for det. Det betyder ikke, at du skal vaske alt dit barns tøj hver anden weekend, eller at du skal gøre rent, når du er på besøg. Det handler om, at du skal lære dit barn disse færdigheder, så de selv kan.

Lær dit barn op i voksenlivet

Du har nok altid ønsket, at dit barn skulle have det så godt som muligt. Det kan man gøre på rigtig mange måder. Hvis du har gjort det ved at curle meget om dit barn, så er det på tide, at du holder op nu.

Dit barn er nødt til at lære at vaske tøj, lave mad, støvsuge, rengøre afløbet i bruseren, sætte kæden på sin cykel. Alle de ting der hører med til voksenlivet, er rare prøve, før man flytter væk fra trygheden og hjælpen hos sine forældre.

Hjælp med boligsøgningen

Det kan være svært at finde de perfekte lejeboliger, når man skal ud at finde et sted at bo første gang. Der har du en masse erfaring, som du som forælder kan byde ind med.

Det er alfa og omega, at du lytter til dit barn og hjælper med at lede efter netop det, han/hun søger. Husk at det ikke er dig, der skal flytte, det er dit barn. Derfor er det også vigtigt, at dit barn også får plads til at kigge på lejeboliger alene.

Din opgave er at stå klar, når der dukker spørgsmål op. Det kan f.eks. være meget rart at vide, hvad det betyder, at man betaler aconto vand varme, og det er også rigtig rart at få hjælp til at lægge et budget.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply