Guide: Simple tiltag for en sundere livsstil

Guide: Simple tiltag for en sundere livsstil

Som månederne er gået, har de fleste glemt alt om deres sunde nytårsforsæt og er faldet tilbage i de gamle vaner. Tendensen til at slippe ambitionerne om at skabe en god krop er ærgerlig, da netop nærende kost og god kondition sikrer mennesket velvære i egen krop. Fordelene ved at tage sin livsstil seriøs er

Som månederne er gået, har de fleste glemt alt om deres sunde nytårsforsæt og er faldet tilbage i de gamle vaner. Tendensen til at slippe ambitionerne om at skabe en god krop er ærgerlig, da netop nærende kost og god kondition sikrer mennesket velvære i egen krop. Fordelene ved at tage sin livsstil seriøs er mange; og det behøver ikke at være hverken besværligt eller uoverskueligt.

 

Du behøver nemlig hverken at blive vegetar eller løbe et maraton for at opnå komfort din egen krop. I dette indlæg guides du til, hvordan du ved små tiltag kan skabe en sundere hverdag for dig selv.

 

Sov dig til overskud

God søvn er vital for dit overskud. Ved den ideelle søvn restituerer din krop, og du drager fordel af søvnens mange egenskaber. Når du sover godt, renses hjernen for affaldsstoffer, hukommelsen styrkes, og kroppen får fornyet energi til at stå imod en ny dag.

 

Træning og motion har desuden ikke den ønskede effekt på kroppen, hvis ikke cellerne får lejlighed til at opbygge sig selv til stærkere versioner af sig selv i søvnen. Skab derfor de bedste omgivelser for din søvn, og prioriter tiden på puden højt.

Vitaminer skaber sundhed

Den gode, nærende kost er naturligvis en vigtig bestanddel af en sund livsstil. Det kan være udfordrende for de fleste at få hverdagen til at gå op og samtidig have øje for, at alle næringsstoffer, mineraler og vitaminer opnås gennem den daglige kost.

 

Ved at supplere almindelig kost med tilskud af vitaminer og mineraler, sikrer du, at du får den rette mængde næring. Dermed sikrer du dig de fordele, en vitaminfuld kost har på dit kredsløb og generelle sundhed – uden at skulle være opmærksom på det, når du planlægger ugens måltider.

 

www.helsam.dk finder du en række naturprodukter og kosttilskud samt kvalificeret vejledning til at skabe den bedste sammensætning af vitaminer, der komplimenterer din daglige kost og derved bedst gavner dig.

 

Daglig motion er et must

Der er ingen vej udenom, at motion er afgørende for din sundhed. Den daglige motion er for mange den største udfordring ved at ændre sin livsstil. For nogle kan det være en radikal ændring i de daglige rutiner, at bevægelse og sved på panden skal inkorporeres.

 

Start i det små; cykel til arbejde, gå ture om aftenen og lav syv minutters træning hjemme i stuen. Bevæg dig videre derfra – og gerne i fællesskab med andre ligesindede. Ved at melde dig ind i en forening eller motionsklub styrkes du af andre i din mission.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel