Renoveringer i boligen kan give betydelige besparelser på varmeregningen

Renoveringer i boligen kan give betydelige besparelser på varmeregningen

Når man har en lidt ældre bolig, kan man opleve, at isoleringsevnen i boligen er svækket, mens nogle af husets mest beskyttende dele måske ikke længere har den bedste effekt. Det har negative konsekvenser for indeklimaet, mens det også kan give en forhøjet varmeregning, hvilket over tid kan blive en ganske dyr affære. Derfor kan

Når man har en lidt ældre bolig, kan man opleve, at isoleringsevnen i boligen er svækket, mens nogle af husets mest beskyttende dele måske ikke længere har den bedste effekt. Det har negative konsekvenser for indeklimaet, mens det også kan give en forhøjet varmeregning, hvilket over tid kan blive en ganske dyr affære. Derfor kan det være en fordel at investere i nogle renoveringer af boligen, da det kan være med til at give boligen en bedre isoleringsevne, hvormed man får et bedre indeklima samt en mindre varmeregning.

Ældre boliger kan med en efterisolering få optimeret den samlede isoleringsevne

En af de renoveringer, der især vil være en fordel for ældre huse med svækket isoleringsevne, er efterisolering, som kan vise sig at være meget effektiv, hvis man ønsker at nedsætte sin varmeregning betydeligt. Når man efterisolerer i boligen, vil boligens evne til at holde på varmen blive en hel del bedre, hvormed boligens opvarmningskilde ikke skal benytte ekstra mange ressourcer på at holde boligen varm. Har man ikke isoleret ordentligt i boligen, vil man opleve, at der vil trænge meget kold luft ind i boligen, som husets opvarmningskilde så skal kompensere for. For at kompensere for dette, arbejder opvarmningskilden på højtryk, hvormed der benyttes alt for mange ressourcer i forhold til det nødvendige. Herudover vil man med en godt isoleret bolig også lettere kunne holde en stabil temperatur i boligen, hvilket er sundt for indeklimaet, mens det også gør, at varmekilden benytter færre ressourcer. Se en oversigt hvor du kan låne penge til din boligs energirenovering.

Nyt tag på boligen kan være nødvendigt – se også resultater efter udskiftning

Taget er husets skjold, og det er herfor også vigtigt, at taget er intakt og ikke er alt for gammelt, hvis man gerne vil beskytte huset optimalt mod blæst, regn, sne og de andre vejrforhold, huset bliver udsat for i det danske vejr. Har man et gammelt og slidt tag, vil huset ikke være optimalt beskyttet, mens det også kan lede til svære forhold for huset i forhold til at holde på varmen. Derfor kan det være nødvendigt, at man får lagt nyt tag på boligen, da man herved sikrer sig, at taget beskytter boligen, mens man også giver taget et nyt og flot udseende, hvilket også giver boligen en højere værdi. Når man skal have valgt nyt tag, er det vigtigt, at man finder et tag, der udseendemæssigt passer til boligens udseende. Herudover er det også vigtigt at få valgt den rette type af tag i forhold til taghældning, type af undertag, husets bæreevne osv. Tag et lån på 100.000 kr. og få råd til et nyt tag på boligen – det giver boligen mere værdi og et flot udseende.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel