Indretning af det lille børneværelse – tænk smart og få plads til det hele

Indretning af det lille børneværelse – tænk smart og få plads til det hele

Når du skal indrette det lille børneværelse, så er det nødvendigt, at du tænker på smarte, praktiske og pladsskabende løsninger. Ved at udnytte værelset til det ypperste, så vil det synes mindre rodet, og der vil være plads til sjov og leg. Denne guide giver dig inspiration til at tænke smart under indretningsprocessen, så du

Når du skal indrette det lille børneværelse, så er det nødvendigt, at du tænker på smarte, praktiske og pladsskabende løsninger. Ved at udnytte værelset til det ypperste, så vil det synes mindre rodet, og der vil være plads til sjov og leg. Denne guide giver dig inspiration til at tænke smart under indretningsprocessen, så du kan få plads til det hele på det lille børneværelse – både hvad angår legetøj, interiør og børnetøj.

Udnyt pladsen på værelset

Er du på udkig efter nye møbler til det lille børneværelse? Find et univers af legetøj, interiør til børneværelse og børnetøj, hvis du har brug for inspiration til indretningen.

Har du ikke særlig meget gulvplads at gøre godt med, så kan du med fordel investere i en højseng, hvor der er plads nedenunder til opbevaring, skrivebord eller fri leg. Alternativt kan du placere sengeskuffer, hvis du har en lav seng. Udnyt rummet i højden ved at anbringe væghængte reolsystemer og hylder. Det er med til at skabe luft i et rum, der hurtigt kan føles næsten klaustrofobisk.

Invester i multifunktionelle møbler

Multifunktionelle møbler er et must have i det lille børneværelse – jo flere funktioner, jo bedre. Der findes rigtig mange flotte løsninger på markedet, som samtidig er praktiske til det lille værelse. Det kan eksempel være en hylde med knager, der er med til at udnytte pladsen optimalt. Det er en velegnet løsning til rum, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med.

Skab en hyggelig atmosfære

Gå på jagt efter noget hyggelig belysning, som ikke fylder alverdens. Det kan for eksempel være en flot loftlampe eller en lyskæde, som kan anbringes på væggen eller langs sengekanten. Sidst men ikke mindst er det en god ide at male rummet i rolige farver, da det får rummet til at fremstå mindre rodet.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply