Hvad skal du huske før du rejser?

Hvad skal du huske før du rejser?

Skal du ud og rejse, er der nogle forskellige ting, der er nødvendige at tænke på. Selvfølgelig skal der pakkes, men der er også brug for at klare nogle ting derhjemme, før du rejser. Når du pakker, er det vigtigste at huske papirer, pas, penge og dit badetøj, hvis rejsen vel og mærke står på

Skal du ud og rejse, er der nogle forskellige ting, der er nødvendige at tænke på. Selvfølgelig skal der pakkes, men der er også brug for at klare nogle ting derhjemme, før du rejser. Når du pakker, er det vigtigste at huske papirer, pas, penge og dit badetøj, hvis rejsen vel og mærke står på badeferie. Men hvad skal du ordne derhjemme?

Har du kæledyr?

Hvis du har kæledyr, er det naturligvis vigtigt at få dem passet. Du kan enten lave en aftale med nogle du kender, som har lyst til at være babysitter lidt. Men ikke du kender nogle, som har lyst til det, kan du sende dit kæledyr på pension. Her vil det få både tryghed og kærlighed i selskab med andre dyr.

Efterlad ingen madrester

Hvis du gerne vil undgå at komme hjem til et hus, der er fyldt med muggen mad og små kryb, så sørg for at få tømt køleskabet for alle madrester og bøtter med ting og sager i, der ikke kan holde sig i den tid, du er væk. Det samme gælder alle skraldespande. Få dem tømt, så du ikke står og tiltrækker diverse små kryb.

Undgå indbrud og hold tyvene væk

Hvis du gerne vil holde tyvene væk fra dit hus, så lav nogle aftaler med dine naboer. De kan hjælpe dig med f.eks. at tømme postkassen eller tænde lys op aftenen, så dit hus ser så beboet ud som muligt, hvilket er den bedste løsning mod indbrud.

Er dit fly aflyst?

Vidste du godt, at hvis du er så uheldig, at dit fly bliver enten forsinket eller aflyst, kan du søge fly kompensation eller erstatning. Det er rigtig træls, hvis det skulle ske, men til gengæld er det godt at vide, at erstatning og/eller kompensation er en mulighed.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel