Kom i gang med løbetræning

Kom i gang med løbetræning

Ønsker du at komme i form på en enkelt og billigt? Så er løbetræning lige noget for dig; gaderne er dit træningscenter. Hvis du er nybegynder i løbetræning, kan det være svært at komme i gang og vedligeholde motivationen – især den første løbetur vil tage hårdt på dig, og du har måske nogle bestemte

Ønsker du at komme i form på en enkelt og billigt? Så er løbetræning lige noget for dig; gaderne er dit træningscenter. Hvis du er nybegynder i løbetræning, kan det være svært at komme i gang og vedligeholde motivationen – især den første løbetur vil tage hårdt på dig, og du har måske nogle bestemte forventninger til din præstation, som ikke kan nås altid. Men husk at det er en proces og hver løbetur, kort eller lang, tæller som en sejr.

Få det rigtige udstyr

For at få en behagelig løbetur, så er det en god idé at investere i et par løbesko, som støtter de rigtige steder under hele turen. Til udendørsløb er det vigtigt at skaffe løbetøj passende til vejrsæsonen, så du ikke bliver syg.

Du kan øge motivationen under løbeturen ved at udstyre dig selv med et par airpods pro og en god playliste i ørene. Sammensæt en liste af sange, som du bliver glad af og med masser af rytme. Du bør undgå høretelefoner med ledninger, som kan vikle sig rundt om din arm – med airpods pro kan du bedre koncentrere dig om løbeturen. Du kan finde airpods pro tilbud her.

Sæt dine forventninger

Det er vigtigt at have tålmodigheden med, når du skal i gang – i sidste ende, handler løbetræning ikke om din præstation, men om du er glad for at gøre det. Genvurder og juster dine forventninger og mål løbende, så de bliver opnåelige og motiverende.

Husk at alle skal starte et sted; du behøver ikke at løbe under hele turen for at gennemføre en løbetur. Du bør skiftes mellem at gå og løbe i det tempo, som holdes holdbart. Du behøver heller ikke at sætte dit fokus på distancen – i stedet find en god rute, som du nyder, og have øje på tiden, det tager dig at gennemføre den.

1 comment
Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment