Sådan opsætter du en effektiv produktion

Sådan opsætter du en effektiv produktion

I en virksomhed skal produktionen gerne køre som en velsmurt maskine. Derfor kan det være vigtigt at overveje, hvordan man skaber de bedst mulige rammer for arbejdet med de forskellige processer, som produkterne skal igennem, før de er klar til at blive pakket. I denne artikel kan du få nogle gode råd til at opsætte

I en virksomhed skal produktionen gerne køre som en velsmurt maskine. Derfor kan det være vigtigt at overveje, hvordan man skaber de bedst mulige rammer for arbejdet med de forskellige processer, som produkterne skal igennem, før de er klar til at blive pakket. I denne artikel kan du få nogle gode råd til at opsætte et godt arbejdsrum og -gang for dine medarbejdere.

Opsæt arbejdsstationer med effektivt udstyr

For at skabe et godt flow i produktionen kan det være en fordel at undersøge, hvordan den mest optimale arbejdsgang og opsætning vil være både for produktionens forskellige steps, hvor det enkelte produkt kommer gennem den ene til den anden maskine, samt for medarbejderne, der tager sig af udstyret.

Et eksempel kan fx være metallography. Metallography kræver fx et mikroskop og altså også en arbejdsstation, hvor medarbejderen kan fordybe sig i metallet og derefter sende det videre i processen. Derfor kan det være værd at overveje, hvor placeringen af den næste arbejdsstation, de store maskiner og lignende bør være, så det giver bedst mening for effektivisering.

Brug optimale, teknologiske løsninger

Derudover er det vigtigt, at maskinerne og udstyret både er effektive og har den kapacitet, der er nødvendig. Det giver derfor god mening at undersøge markedet for stabilt udstyr. Da mange maskiner til produktion bliver udviklet hele tiden, kan det være en god idé at se efter maskiner, der gør brug af nyere teknologi til, fx hvis I arbejder med metallography. Udstyret, du vælger, skal gerne kunne bære de processer, produkterne udvikles og finpudses igennem.

Overvej supportmuligheder

En del udbydere tilbyder også supportløsninger, hvor de eksempelvis sender en tekniker ud, såfremt der skulle opstå et problem. Det kan være værd at have med i sine overvejelser, når man leder efter den rigtige forhandler. Så er du fri for at stå med hovedet i postkassen, hvis der skulle stå ”error” på maskinens skærm.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply