Sådan får du den bedste leasingaftale

Sådan får du den bedste leasingaftale

Dette indhold er sponsoreret Går du med overvejelser om at lease eller købe en bil? Især leasing-verden kan være svær at finde rundt i, fordi der er mange forskellige virksomheder, som tilbyder forskellige leasingaftaler. Følg med her, og bliv klogere på hvordan du får den bedste leasingaftale til dig – uden at stå med en

Dette indhold er sponsoreret

Går du med overvejelser om at lease eller købe en bil? Især leasing-verden kan være svær at finde rundt i, fordi der er mange forskellige virksomheder, som tilbyder forskellige leasingaftaler. Følg med her, og bliv klogere på hvordan du får den bedste leasingaftale til dig – uden at stå med en stor udgift i sidste ende.

Købe eller lease?

Først og fremmest er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du vil købe eller lease din næste bil. At købe en bil er aldrig en god investering, fordi en bil udelukkende mister værdi over tid. Men hvis du leaser din bil, har du mulighed for at udskifte den efter allerede tolv måneder – uden uforudsete udgifter. Repeatly tilbyder en rådgivende tilgang til deres kunder, som altid er en fordel hvis du er i tvivl om de mange økonomiske- og juridiske aspekter i leasing.

Privat-, erhverv- eller splitleasing

Hvis du har besluttet dig for at lease din bil, er næste skridt at finde ud af, om det er privat, erhverv eller splitleasing.

Privatleasing, er som ordet antyder, leasing til privatpersoner. Fordi registreringsafgiften er høj i Danmark, kan privatleasing give dig mulighed for at finansiere en bil i den mere luksuriøse ende af skalaen. Hvis bilens værdi overstiger 250.000 kroner, er leasing ofte en bedre økonomisk løsning.

Erhvervsleasing er til virksomheder, i stedet for privatpersoner. Erhvervsleasing er en god løsning til virksomheder, som ikke gider at stå med salget af brugte firmabiler. Derudover sparer virksomheden tid på at bogføre bilens udgifter, fordi leasingselskabet overtager de økonomiske opgaver.

Splitleasing er derimod hvor du kan splitte betalingen op, mellem privat og erhverv.

Dette betyder også at man ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Dette gør leasing en smule sjovere og nemmere.

Vær opmærksom på kontrakten

Som nævnt kan der være flere økonomiske- og juridiske aspekter i leasing af en bil. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken aftale du indgår med leasingfirmaet. Er der en førstegangsydelse? Hvad er den månedlige ydelse og har bilen en restværdi man skal være opmærksom på? Når det så er sagt, er det overordnet set ikke nogen farlig eller kompliceret opgave, at lease en bil. For det meste gør leasing-udbydere det nemt og ligetil for dig som kunde, så man ikke går derfra med en dårlig oplevelse.

Selvfølgelig er det stadig vigtigt, at læse kontrakten igennem og forstå de vilkår du siger ja til, når du leaser en bil. Ingen ønsker at komme i en situation, hvor omkostningerne bliver højere end forventet, fordi kontakten ikke blev læst og forstået ordentligt.

Så hvis du har tænkt på at lease en bil, er der nogle begreber du særligt skal være opmærksom på: månedlig ydelse, førstegangsydelse, kilometerbegrænsning, længden på leasingaftalen og ikke mindst hvad selve leasingaftalen egentlig inkluderer.

Hvis du har styr på disse begreber og er velinformeret inden du kaster dig ud i leasing-verden, er der ingen fare for du bliver snydt.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply