Gør hverdagen nemmere med et hurtigt bredbånd

Gør hverdagen nemmere med et hurtigt bredbånd

Det er blevet mere og mere usandsynligt, at man kommer ind i et hjem, på en cafe eller et hotel, hvor der ikke er et trådløst netværk. Danskerne streamer som aldrig før. Vi bruger nettet konstant. Vi bruger det når vi bruger streamingtjenester som Netflix og HBO, samt Apple Music og Spotify. Adgangen til internettet

Det er blevet mere og mere usandsynligt, at man kommer ind i et hjem, på en cafe eller et hotel, hvor der ikke er et trådløst netværk. Danskerne streamer som aldrig før. Vi bruger nettet konstant. Vi bruger det når vi bruger streamingtjenester som Netflix og HBO, samt Apple Music og Spotify. Adgangen til internettet har også gjort det muligt at tage arbejdet med hjem fra kontoret, hvorigennem en god internetforbindelse er alfa og omega. Læs med herunder og lær, hvordan et hurtigt bredbånd kan lette din hverdag.

Køb det rette bredbånd

Det er forskelligt husstand til husstand, hvilket bredbånd, der er det rette. Det kommer an på, hvad du skal bruge internettet til og i hvilket omfang. Hvis du har en stor familie, er der flere, som skal være på nettet samtidigt, hvilket belaster forbindelsen meget. Det betyder, at du skal have et hurtigt bredbånd, som kan trække en stor last uden at miste forbindelsen. Det samme gælder for dig, som arbejder hjemmefra og er afhængig af afleveringsfrister og større programmer, som nettet skal kunne trække. Derfor er det en god ide at sammenligne priser og finde det rette bredbånd til dig i dag.

Sikre dig, at routeren er tilgængelig

Hvis du bor i et stort hus og I er mange, som skal deles om internettet, kan det være svært at finde den rette placering af internet routeren for at forbindelsen når ud til alle. Internetforbindelsen svækkes af, at den skal kunne nå igennem låger, betonvægge og gulve. Derfor er det vigtigt at placere routeren så frit som muligt og samtidigt et sted, der er centralt, hvor der er nogenlunde lige langt til de enheder, internettet skal nå ud til. Endvidere kan det være en ide at placere routeren højt, da den sender bølger ud i ringe under sig. På den måde vil din internetforbindelse blive nemmere at opfange.

Gør brug af en signalforstærker

Hvis du har et stort hus og signalet skal nå vidt omkring, så kan du med fordel gøre brug af en signalforstærker til dit trådløse netværk. Denne kan også være meget brugbar, hvis du bor ude på landet og er langt fra leverandøren. En signalforstærker tilsluttes din router og forlænger dermed det trådløse internet signal. Dette produkt kaldes også for en wifi-extender. Bagsiden ved denne er, at den kan gå ind og forstyrre dine naboers signal, hvis de er forholdsvis tæt på.

Den gode gamle genstart

Hvis du ikke føler at de ovenstående tips har løst dit problem med ofte afbrudte internetforbindelser, så må du ikke give op. Det gamle trick om en genstart virker ikke kun på computeren eller telefoner med andre. Genstarten er også brugbar i henhold til din router. Den står ofte tændt året rundt og får derfor aldrig en pause. Hvis din internetforbindelse svækker, kan du derfor prøve at slukke for kontakten ved din router og lade den stå sådan et minut eller to. Oftest vil dette afhjælpe problemet. Hvis du ønsker at være på forhånd med en eventuelt mistet internetforbindelse, kan du en gang hver måned genstarte routeren og lade den ”oplade”.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply