Sikkerhedsguide: 3 tips til virksomhedens låsesystem

Sikkerhedsguide: 3 tips til virksomhedens låsesystem

Er der indbrud i virksomheden, kan der hurtigt blive stjålet for mange penge. Sikkerhed og gode låsesystemer er uden tvivl helt afgørende for, at virksomhedens mange værdigenstande bliver, hvor de skal være. I denne lille sikkerhedsguide får du et par tips til, hvordan du bedst sikrer virksomheden mod tyveri med et godt låsesystem. Vær opmærksom

Er der indbrud i virksomheden, kan der hurtigt blive stjålet for mange penge. Sikkerhed og gode låsesystemer er uden tvivl helt afgørende for, at virksomhedens mange værdigenstande bliver, hvor de skal være. I denne lille sikkerhedsguide får du et par tips til, hvordan du bedst sikrer virksomheden mod tyveri med et godt låsesystem.

Vær opmærksom på forsikringens krav

Nådu vælger låsesystem til din virksomhed, er det utrolig vigtigt, at du kender til sikringskravene, som din forsikring stiller. Tages der ikke højde for ét eller flere af disse krav, kan du ikke nyde godt af forsikringen, hvis der pået tidspunkt kommer indbrud. Kravene kan variere fra forsikring til forsikring –tag derfor en god snak med dit forsikringsselskab, såder ikke opstår misforståelser, og sådu kan være sikker på, at du tager højde for alle sikringskravene.

Overvej dine behov til låsesystemet

Der er flere muligheder for låsesystemer til din virksomhed. Gør op med dig selv, om du har brug for et mekanisk eller et elektronisk låsesystem. Fordelen ved det mekaniske låsesystem er, at det er langt billigere end det elektroniske, hvilket ofte er relevant for mindre eller nyopstartede virksomheder, der er begrænsede i forhold til økonomiske midler. Dog koster det at fålavet flere nøgler, og mistes én eller flere nøgler, svækkes sikkerheden i låsesystemet markant. Mange nøgler er svære at holde styr på, og bliver de stjålet, er det dyrt at fåomkodet låsesystemet. Fordelen ved det elektroniske låsesystem er imidlertid, at de forsvundne nøgler nemt og hurtigt kan slettes og dermed ikke svækker systemet påsamme måde. Dog er et elektronisk låsesystem dyrere at levere og montere. Kontakt en låsesmed i dit lokalområde for at finde den rette løsning til din virksomhed. For en låsesmed ved Nørrebro, kan du kontakte HV Låseteknik.

Anskaf en tyverialarm

Udover at vælge den rigtige type lås til virksomheden, er det værd at overveje en tyverialarm. Her er der flere muligheder påmarkedet, hvor du har mulighed for eksempelvis at tegne et abonnement, der sender en vagt ud og sikrer området, hvis alarmen går i gang. Ofte vil tyverialarmen være koblet til sensorer, der opfanger bevægelse i virksomhedens forskellige rum og dermed opfanger, hvis der er nogen, der ikke bør være der.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel