Stå endnu stærkere som leder

Stå endnu stærkere som leder

Er du leder eller direktør i en virksomhed? Uanset virksomhedens størrelse, er det vigtigt, at du er i stand til at formidle din faglighed videre, så der kan være et godt sammenspil i virksomheden. Nogle ledere har årtier af erfaring, for andre er det endnu nyt. Fælles for begge er, at der stadig er meget,

Er du leder eller direktør i en virksomhed? Uanset virksomhedens størrelse, er det vigtigt, at du er i stand til at formidle din faglighed videre, så der kan være et godt sammenspil i virksomheden. Nogle ledere har årtier af erfaring, for andre er det endnu nyt. Fælles for begge er, at der stadig er meget, man kan lære. Derfor kan det være en god idé at tage imod erhvervscoaching, hvor du kan blive sporet ind på nye veje, du kan lære via.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad en erhvervscoach/BRGGR er, kan du prøve at læse med her. Grundlæggende handler det om, at du bliver opmærksom på, hvilket felter du kan udvikle dig på. Man kan godt blive lidt fastlåst i sin stilling, hvis man har siddet i samme position længe, og det er noget af det, du kan blive opmærksom på her – så du ved, hvad du kan arbejde på.

Personlige og faglige kompetencer

En leder skal besidde mange egenskaber. Her er både fokus på de mere personlige faktorer og dine evner ud i samarbejde, planlægning og medarbejderpleje, men også på det rent faglige hvor du har noget branchespecifikt at byde ind med. Det vigtigste er, at du ved, at udvikling er nøgleordet for, hvordan man udvikler sig endnu mere. Du skal turde lade andre udføre opgaver, de har kompetencer til, men også stå klar med praktiske bidrag.

Der er forskel på, hvilken type leder, man gerne vil være. Det er naturligvis noget af det, du vil kunne gennemgå med en erhvervscoach, så I står på samme sted, når I skal finde ud af, hvordan I bedst får dig udviklet til en endnu bedre leder. Der er desuden forskellige pakker, du kan vælge mellem, så du kan vurdere, hvor meget og hvilken type af coaching, du har behov for at få.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply