Tandretning – hvilke muligheder findes der?

Tandretning – hvilke muligheder findes der?

Der er vist ikke meget, der kan give den samme selvsikkerhed, som et godt smil kan. Det betyder nemlig meget, når du kan vise din positivitet ved at smile til folk. Endnu bedre er det bare, når dit smil er sammensat af flotte og lige tænder. Så vil du nemlig også selv have en større

Der er vist ikke meget, der kan give den samme selvsikkerhed, som et godt smil kan. Det betyder nemlig meget, når du kan vise din positivitet ved at smile til folk. Endnu bedre er det bare, når dit smil er sammensat af flotte og lige tænder. Så vil du nemlig også selv have en større glæde ved dit smil.

Hvis du ikke selv synes, at du har det bedste smil, du kunne få lige nu, så skal du måske se på at gøre noget ved dine tænder. En tandretning kan nemlig bruges til at få mere lige tænder og et flottere smil.

Ret dine tænder med en bøjle

Den mest almindelig måde at rette et ujævnt bid på er ved at påsætte en form for bøjle. Dine tænder vil nemlig kunne rettes op, når der bliver lagt et pres på fra bøjlen.

Der findes flere forskellige bøjler, som du kan få på dine tænder.

Når du skal have bøjle på, så vil valget af bøjle afhænge meget af, hvor stort dit unikke problem er. Det betyder altså også, at der kan være en del forskel på priserne ved dette.

Få usynlig tandretning med Invisalign

Hvis du synes, at det vil være for omstændigt eller iøjnefaldende for dig at få en metalbøjle på dine tænder, så er der også andre gode muligheder. Det er nemlig helt muligt at rette tænderne ud, også selvom du ikke vil have et mærkbart indgreb.

Du kan hos Invisalign København blive klogere på, hvad denne form for tandretning indebærer. Kort sagt kan man dog sige, at det er en god måde at rette tænderne, ligesom metabøjler, fordi der kommer et pres.

Lige netop Invisalign har bare også den store fordel at være en diskret løsning. Det er nemlig en gennemsigtig skinne, som ikke tydeligt ses, også så kan den i øvrigt tages af efter behov.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply