Vær i nærkontakt med dit barn

Vær i nærkontakt med dit barn

Når du har en nyfødt, er det vigtigt at være i kontakt meget af tiden. Det giver tryghed for både forælder og barn. Der er mange forskellige måder at være i kontakt på, men en af de ting, der er meget gavnlig og som gør det nemt at have barnet tæt ind til sig hele

Når du har en nyfødt, er det vigtigt at være i kontakt meget af tiden. Det giver tryghed for både forælder og barn. Der er mange forskellige måder at være i kontakt på, men en af de ting, der er meget gavnlig og som gør det nemt at have barnet tæt ind til sig hele tiden, er en vikle til baby, som barnet let kan sove i, helt tæt op ad forælderen.

Der er mange ting, man skal ud at have fat i, når man bliver forældre. I har garanteret allerede tænkt meget over de forskellige ting, der bliver en del af hverdagen, alt fra puslebord og barnevogn til legetøj og babyalarm. Det er meget rart både med barnevognen og viklen at have noget, der giver dig lidt frihed til at kunne bevæge dig omkring med baby. Det kan være, det åbner for muligheden for en strøgtur eller en god gåtur.

Fyld hverdagen med hyggelige ting

Der er ingen grund til at gå helt i stå, bare fordi der er kommet en lille ny til verden, der er blevet en del af familien. I stedet kan I gøre det til en familieting, når I går en tur. Barnevognen skal foldes sammen, så den ikke fylder ret meget, og så kan i nemt tage på en lille tur, hvor I måske ser noget andet end det lokale stisystem, I ellers altid går rundt i.

Her er viklen også god, hvis du gerne vil have den lille lidt tættere på dig end nede i en barnevogn. De fleste synes, at nærkontakt er noget af det, der virkelig betyder noget, når man skaber bånd med den mindste, og det er noget af det, du får muligheden for der. Og så kan I gå stort set hvor end I har lyst – om det er gågaden, lystbådehavnen eller bare ude i haven.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply