Efterårstur med dine kære

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med NUUK Media Efteråret har meldt sin ankomst og dermed også det lidt mere gråvejr. Vi kan hurtigt blive revet med af en lidt kedelig stemning når grillen bliver sat væk og vennerne er mindre sociale. Så det er med at være kreative, hvis vi gerne vil krydre lidt

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med NUUK Media

Efteråret har meldt sin ankomst og dermed også det lidt mere gråvejr. Vi kan hurtigt blive revet med af en lidt kedelig stemning når grillen bliver sat væk og vennerne er mindre sociale. Så det er med at være kreative, hvis vi gerne vil krydre lidt på efterårsmånederne, men det er slet ikke så svært som man måske skulle tro. Newbie.dk har masser af idéer til både efterår og vintermånederne.  

Og for dem, der ønsker at blive hjemme og slappe af fra dagligdagens pligter, er der også masser af tilbud, fx at se en film på en af platformene som Netflix eller HBO eller endda nyde andre former for underholdning online som f.eks. Kasino, kort-, eventyr- eller sportsspil.

For de lidt mere eventyrlystne og dem der ønsker eller trænger til at komme hjemmefra, kan vi se på alternativer som weekend ophold og endagsture. Lad os først se på et klassisk hotel eller kroophold. Et forslag dertil kunne være Helenekilde Badehotel. Hotellet ligger i Tisvilde og blev bygget i 1898, det byder på utrolig charme, en fantastisk restaurant, havudsigt og lyden af havets bølger. Tag væk med dine kære hen over weekenden og kom helt ned i gear. Der er utrolig mange lignende tilbud på smukke og charmerende hoteller, kroer og spaophold spredt udover hele Danmark. Det er altid skønt at komme væk hjemmefra og blive forkælet.

Et billigere alternativ kunne være at søge på Airbnb. Her kan du finde både offentlige tilbud og private udlejere, af store som små lejemål og alverdens forskellige spændende og specifikke ting du gerne vil have din lejebolig skal indeholde. Der er muligheder som indendørs pools og sauna, stor terrasse, smuk udsigt, pool bord, i centrum af en by, på landet eller ved kysten. Hvis du vælger at tage af sted med børnene, kan du søge på kriterier som legeplads, trampolin., legetøj osv. Det er vist kun fantasien der sætter grænser.

Hvis budgettet er mindre og du ikke har flere dage, så er der mange fantastiske idéer og flere af dem er gratis. For eksempel Trampestien, en endagstur hvor det er en god ide at have fundet vandrestøvlerne frem. Ruten strækker sig fra Bøgeskoven i Nord til Rødvig i Syd, hele 22 kilometer. Der er flere attraktioner på vejen, men de mere populære er ”perler på en snor” og kysten ved Stevns Klint. Turen langs Stevns Klint byder på meget historie, som for eksempel dinosaurernes udryddelse for 66 millioner siden og det underjordiske krigsmuseum Stevnsfortet, en af de vigtigste forsvarsbrikker Danmark havde under Den Kolde Krig.

Hvis vi bevæger os lidt tættere på Jylland, kan man besøge Svendborg på vejen. Svendborg er ikke kun kåret som Danmarks hyggeligste handelsby, men kaldes også for øhavets hovedstad. Svendborg er kendt for og har mere end 150 års erfaring med lystsejlads og sejlsport. Så hvis du er vild med frisk havluft og brus fra bølgerne er Svendborg det rigtige sted for dig at besøge, og samtidig er det en smadderhyggelig by med musik i gaderne og god mad. En lille bonus info er at Svendborg har sit helt eget kæledyr! Nemlig delfinen Delle som lever i Svendborg havn, så hvis du er heldig, får du også lov til at møde den.

Det sidste forslag fra vores side er en Sønderjysk oplevelse. Der er en helt unik stemning I det Sønderjyske, som kun kan opleves netop der. Grundet Danmarks historie med Tyskland og de dybe spor det har sat i den del af landet, kan man lære meget om vores historie på Historiecenteret Dybbøl Banke. Hvis du spørger de lokale, vil de helt sikkert anbefale at deltage i en ringriderfest eller prøve det kendte Sønderjyske kaffebord, der bugner af kage som du aldrig har set det før.

Der er så mange ting at tage sig til i Danmark, også på denne tid af året. Vi har kun kigget på et par enkelte muligheder, i et par enkelte områder af Danmark, men jeg er sikker på det allerede har fanget din opmærksomhed. Så nu er det bare med at komme i gang med at planlægge og så er det afsted! 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply