Venter årets fedeste fest? Find alle festartiklerne billigt hos Ctiparty

Har du sat alt ind på at arrangere årets fedeste fest? Måske er du i fuld gang med at arrangere din 18-års fødselsdag, en børnefødselsdag for den mindste derhjemme eller en temafest for alle vennerne. En god fest kræver masser af festpynt, der sætter lidt ekstra farve på begivenheden. Du kan passende overveje drinksparaplyer i

Har du sat alt ind på at arrangere årets fedeste fest?

Måske er du i fuld gang med at arrangere din 18-års fødselsdag, en børnefødselsdag for den mindste derhjemme eller en temafest for alle vennerne.

En god fest kræver masser af festpynt, der sætter lidt ekstra farve på begivenheden. Du kan passende overveje drinksparaplyer i velkomstdrikken, en VIP-løber i den klassiske røde farve, kinesiske lanterner i døråbningen eller konfetti så langt øjet rækker.

Eller hvad med engangsservice, så du slipper for opvasken, når festen engang slutter?

Ctiparty – køb festpynten online og spar tid

Du kan finde alle dine festartikler hos Ctiparty.dk! Det er både nemt og billigt. Du sparer endda tid ved at kunne shoppe alt på ét sted direkte på nettet. Så drop tanken om at skulle løbe fra butik til butik i sidste øjeblik.

En anden bonus er, at du får et langt større udvalg hos Ctiparty end hos de lokale butikker. Hvor finder du ellers tigerformede tallerkener til børnefødselsdagen eller gaveæsker formet som barnevogne til det kommende babyshower?

Nu bliver det for alvor sjovt at arrangere en gennemført temafest!

Design dine egne balloner med tekst

Vil du imponere dine gæster lidt ekstra? Så skal du selvfølgelig designe dine egne balloner med tekst! Vælg din yndlingsfarve og et cool citat, der er med til at gøre festen ekstra personlig.

Som virksomhed kan I også vælge at uploade jeres logo på ballonerne, hvis I f.eks. skal bruge dem til en firmafest eller et salgsfremstød på messen.

Af andre Ctiparty design-selv-produkter kan du også vælge ordensbånd og satinbånd. Det er det perfekte valg, hvis I som venindegruppe vil gøre alle i bybilledet opmærksomme på, at her kommer ”The Bride to Be”. Skriv gerne noget sjovt på ordensbåndet, så det bliver lidt af et blikfang – og måske også lidt småpinligt. Det er trods alt en polterabend.   

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply