Drømmer du om en dykkerferie?

Er du typen, der helst skal være aktiv på ferien? Så er en dykkerferie det oplagte valg, hvad enten du vil afsted til det caribiske øhav eller har det bedst på de hjemlige breddegrader. Under det dybblå vand venter der en række anderledes oplevelser, lige fra et farverigt dyreliv til skibsvrag, der kan fortælle sin

Er du typen, der helst skal være aktiv på ferien?

Så er en dykkerferie det oplagte valg, hvad enten du vil afsted til det caribiske øhav eller har det bedst på de hjemlige breddegrader. Under det dybblå vand venter der en række anderledes oplevelser, lige fra et farverigt dyreliv til skibsvrag, der kan fortælle sin helt egen historie.

Så når først dykkercertifikatet er i hus, åbner der sig en verden af muligheder. Skal du have nyt dykkerudstyr med på turen, kan du finde det hos danske Oceandive.

Skal du leje eller købe dit dykkerudstyr?

Som nybegynder kan du sagtens leje dit dykkerudstyr, men du skal dog være OBS på, at det meste af udstyret er standardtilpasset. Det kan betyde, at din dykkermaske måske ikke sidder lige så godt som den mere specialtilpassede dykkermaske, du har brugt længere tid på at finde i de forskellige butikker. Det samme gælder med vigtigt dykkerudstyr som dykkerdragt, snorkel og finner.

Er udstyret ikke 100% tilpasset, kan det bevirke, at du oplever flere distraktioner under dykket.

Oceandive – find alt dit dykkerudstyr her

Oceandive er en kombineret webshop og Frederiksberg-butik. Her kan du finde alt til dykkerferier og vandsport. Udvalget består bl.a. af dykkerdragter, dykkermasker og snorkelsæt, men også dykkerflasker og dykkercomputere fra alle de kendte topmærker.

Produkterne sigter både mod børn og voksne, ligesom det også er muligt at købe brugt dykkerudstyr.

Prismæssigt ligger dykkerudstyret fra Oceandive på et særdeles attraktivt niveau. Priserne er nogle af de laveste på markedet. Selvom det er et stort plus, er det også altid vigtigt at vælge dykkerudstyr af en høj kvalitet, og her kan du få en fantastisk rådgivning fra det københavnske team.

Så er det nu, at du endelig skal realisere drømmen om en dykkerferie – sammen med Oceandive?

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply