3 rejsedestinationer til børnefamilien, hvor du får noget for pengene

3 rejsedestinationer til børnefamilien, hvor du får noget for pengene

Sponsoreret indhold   Det helt store spørgsmål hver eneste år er; hvor skal vi hen på ferie til sommer? Med god grund. Efter et langt år, hvor batterierne er ved at være brugt op, skal der lades op og samles energi på ny. Her er en ferie særdeles kærkommen – særligt for børnefamilier, der kæmper

Sponsoreret indhold

 

Det helt store spørgsmål hver eneste år er; hvor skal vi hen på ferie til sommer? Med god grund. Efter et langt år, hvor batterierne er ved at være brugt op, skal der lades op og samles energi på ny. Her er en ferie særdeles kærkommen – særligt for børnefamilier, der kæmper med at få det hele til at hænge sammen i hverdagen.

 

I dette indlæg kommer vi med tre rejsedestinationer, hvor man får meget for pengene, og hvor det er nemt og godt. Lad os tage på en lille rejse. Har du husket dit pas?

Stensikker underholdning, afslapning og hygge på Rhodos

Du havde sikkert gættet det allerede. Rhodos er naturligvis med på listen, når vi taler ferie for børnefamilier. Her får du alt, hvad du har brug for at fornødenheder og luksus ét og samme sted. Et lækkert hotel med all inclusive, hvis dette ønskes. Det græske ørige er netop rigt, og det er derfor et sandt paradis, der giver anledning til hygge og underholdning.

 

Børn elsker Rhodos. Der er sjovt at være, fordi de mange hoteller er bygget til børnefamilier, og der er andre børn at lege med. Overvejer du at booke en tur til netop Rhodos? Læs mere her, og bliv inspireret til en spændende ferie med det hele.

Mallorca med masser af sol

Vi tager et øhop til det spanske, hvor vi finder Mallorca. En sand danskerperler, der kan det hele. Her er et fantastisk klima, der giver garanti for sol. Vil du være sikker på, at solen skinner, når du vågner og kan dase i solen hele dagen, er det stedet for dig og din familie.

 

Op gennem 80’erne blev Mallorca en publikumsdarling. Det er nemt og hurtigt at komme dertil, og det er markant anderledes end så meget andet, der ligger inden for ca. samme flyveafstand. Et sikkert hit for familien, der kan lide at være både aktiv og slappe af.

Vandsport på Maldiverne

Her skal vi grave den store pung frem. Det er en rigtig dyr tur at tage til Maldiverne, men eventyrligt er det. Det er et slaraffenland for vandsporthunde, da her er det lækreste, klare vand og masser af flotte øer. Men du skal nok spare en smule sammen, da en uges ferie med familien snildt kan beløbe sig i 50.000 kroner.

 

Når du rejser til Maldiverne, skal du huske at regne en klækkelig sum med til transfer mellem øerne. Du rejser typisk til hovedøen, hvorefter du skal med båd af en slags. Disse kan sagtens koste dig 5.000 kroner alt efter, hvor langt væk du skal.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel