5 fede ferie idéer i Danmark

5 fede ferie idéer i Danmark

Måske har du ikke så mange penge til at rejse på den helt store ferie i år, men ønsket om at komme et eller andet sted og væk fra hjemmet og lave noget sjovt er enormt. En kompromis løsning på dette kunne være at tage på ferie i Danmark. Det er der masser af muligheder

Måske har du ikke så mange penge til at rejse på den helt store ferie i år, men ønsket om at komme et eller andet sted og væk fra hjemmet og lave noget sjovt er enormt. En kompromis løsning på dette kunne være at tage på ferie i Danmark. Det er der masser af muligheder for.

 

1. Tag på festival

I Danmark er der mange muligheder for at tage på festivaler henover sommeren. De findes i det meste af landet. Det er en helt særlig oplevelse, hvor du kan høre en masse musik, drikke kolde øl og ikke mindst komme endnu tættere på dine venner og få nye venskaber. At komme på en festival er en oplevelse uanset vejret. Her tager man det hele med. Få et overblik over udstyr til din festval her.

 

2. Tag nordpå og se grenen

Vil du gerne se, hvor de to farvande mødes fra øst og vest, så bør du tage til det øverste punkt af Danmark Grenen. Det er et fantastisk syn, hvor bølgerne fra begge sider mødes. I den nærliggende by Skagen er der også masser af liv og farver i nattelivet i sommerperioden.

 

3. Cykeltur i Danmark

En billig måde at rejse på er at tage cyklen rundt og se det smukke Danmark. Heldigvis er landet rimelig fladt, så du bør ikke frygte høje bjerge, som hvis du tog en cykelferie i Norge. Dette er en anderledes måde at rejse på, og du bliver udfordret på det primitive liv. Men du får en mere nuanceret oplevelse af det sted, du rejser hen. Pak cyklen og hop på toget til et sted, du gerne vil se i Danmark.

 

4. Ø-ferie

Er du til vand udsigt og ro, så kan du prøve med en ø-ferie i Danmark. Der er mange muligheder såsom Lolland, Langeland, Ærø, Strynø og så videre. Måske kan du nå endnu flere ø’er. Her kan du komme helt ned i tempo og væk fra storbyens travlhed.

 

5. Storbysferier

Hvis du er til fart og shopping, så er en storbysferie alletiders idé. København er stor, og der er masser at byde på, men det kan også være dyrt at bevæge sig rundt i København. Du kan derfor tænke alternativt og tage til Aalborg, Odense eller Vejle, som også er storbyer med masser af charme og liv.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel