5 gode grunde til at leje sommerhus ved Vesterhavet

5 gode grunde til at leje sommerhus ved Vesterhavet

Danmark har rigtig mange gode ferieområder med spændende byer, attraktioner og seværdigheder, men en ferie ved Vesterhavet vil altid være noget helt særligt. Om det er havets brusen, kulturen eller de rolige omgivelser, som gør en ferien helt speciel det vides ikke. Her får du 5 gode grunde til, at din næste ferie skal være

Danmark har rigtig mange gode ferieområder med spændende byer, attraktioner og seværdigheder, men en ferie ved Vesterhavet vil altid være noget helt særligt. Om det er havets brusen, kulturen eller de rolige omgivelser, som gør en ferien helt speciel det vides ikke. Her får du 5 gode grunde til, at din næste ferie skal være sommerhusudlejning ved Vesterhavet!

Oplev UNESCO arv ved Vadehavet

Tag familien med til den fantastiske Nationalpark Vadehavet, der er en sand legeplads for naturelskere. Her er uberørt, vild natur, så langt øjet rækker, hvilket giver optimale betingelser for at opleve Vadehavets rige dyreliv. I kan bl.a. se sælerne ligge og hvile sig på sandbankerne eller tage kikkerten med, når fuglene går på jagt efter føde i sandbunden. Her er nok at se på; hele 15 millioner trækfugle besøger årligt Vadehavet for at holde pause og lade batterierne op, inden turen går videre mod varmere himmelstrøg. Man kan selvfølgeligt også bare snuppe sig en dukkert og nyde solen fra strandens varme sand.

Få Vesterhavet som nabo i et sommerhus

Vi danskere forstår at hygge os – ikke mindst når det gælder ferien. I sommerhuset er man sin egen herre, og frihed og afslapning er altid i højsædet. De fleste sommerhuse ligger tæt på den smukke, uforstyrrede natur, hvor ro og god stemning går op i en højere enhed. Prøv sommerhusudlejning ved Vesterhavet. Det er en helt igennem hyggelig ferieform, hvor hele familien kan være med og hvor I kan bruge flere lange dage på stranden i høj sol. Her kan der læses bøger, bades og spises is i lange baner!

Hold badeferie ved Danmarks bedste strand på Rømø

Hold en vaskeægte badeferie med hele familien ved en af Europas største strande fra et sommerhus på Rømø. Her får i en strand med så meget, at I med garanti ikke bliver forstyrret mens i nyder solen varme stråler. I kan også ride en tur på hesteryg og blive ét med naturen eller mærke adrenalinen pumpe, når I suser hen over sandet i en kitebuggy. Hvis den vindsuste action er noget for jer, kan I passende lade eventyret fortsætte på vandet, hvor I kan kite-surfe i Vesterhavets vilde bølger.

Få masser af feriestemning på Fanø

Midt i Vesterhavets bølger finder du Fanø. En tur til Fanø om sommeren, vil med garanti bringe feriestemningen i top. Øen er en sand perle at opleve om sommeren. Uanset om i holder ferie på selve øen eller bare tage en lynvisit for at udforske øens mange oaser, gode strande og hyggelige fiskelejer, så for i rigeligt med oplevelser for pengene.

Historie og attraktioner i verdensklasse

Fra et sommerhus ved Vesterhavet finder du en masse historiske steder, der kan være rigtigt spændende at se – også for de mindste. Du er heller ikke ret langt væk fra fede forlystelsesparker som LEGOLAND, der ligger indenfor relativ kørselsafstand af Vestkysten. Der er også rigeligt med mindre attraktioner, som nemt kan besøges så som Baboon City eller Bork Legeland, hvor de mindste kan tage med. Tager man en tur til ud i klitterne, vil man kunne se en masse Bunkere, der står som levn fra 2. Verdenskrig. Fanger dette din interesse, så tag et smut forbi det store og nyrenoverede Tirpitz Bunker Museum, hvor Nordens største bunker er lavet om til et fantastisk museum og et klart ”must-see” ved Vesterhavet. Tirpitz Museet er tegnet af BIG og Bjarke Ingels.

Der er masser af muligheder for en rigtig dejlig ferie ved Vesterhavet. Så det er bare om at komme i gang med at finde dit sommerhus til den næste ferie, så i kan nyde den lange danske sommer!

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel