5 gode grunde for at vælge Comfort Zone hudpleje

Comfort Zone blev grundlagt i Parma, Italien i 1996 af Davines Group, som er et familieejet selskab. Det hele begyndte med et forskningslaboratorium og produktionssted, hvor virksomheden gjorde udviklingen af højkvalitetsformler til midtpunktet. I dag er Comfort Zone et kæmpe internationalt firma, der har vundet op til flere priser. Virksomheden udbyder spa-behandlinger og hudplejeprodukter, der

Comfort Zone blev grundlagt i Parma, Italien i 1996 af Davines Group, som er et familieejet selskab. Det hele begyndte med et forskningslaboratorium og produktionssted, hvor virksomheden gjorde udviklingen af højkvalitetsformler til midtpunktet. I dag er Comfort Zone et kæmpe internationalt firma, der har vundet op til flere priser. Virksomheden udbyder spa-behandlinger og hudplejeprodukter, der er i verdensklasse.

 

Davines Group opnåede i 2017 den anerkendte B-Corp certificering. Denne certificering er et fantastisk symbol på, at Comfort Zone sætter høje standarder for alle deres produkter, blandt andet sociale og miljømæssige præstationer. B-Corp certificeringen er af høj betydning for virksomheden, da det viser at 100% af energien, der bruges til fremstilling, produktion og pakning, er hentet fra vedvarende energikilder. Dette har virksomheden arbejdet sig mod i mange år og anerkendelsen af det, er derfor utrolig vigtigt. Det sikrer ligeledes dig, som forbruger, at du har med en virksomhed at gøre, der tænker på miljøet.

Direktør, Dr. Davide Bolattis har en videnskabelig baggrund samt en perfektion indenfor forskning i naturens ingredienser. Han er meget bevidst om hvilke ingredienser der anvendes, og hvordan udviklingen af disse unikke formuleringer skal foregå. Hudplejeprodukter er kendt for at tilføre virkestoffer og næring til huden, der naturligvis skal forbedre den. Hos Comfort Zone er de meget bevidste om, hvilke ingredienser er de rigtige, og hvilke der er de forkerte. Derfor prioriteres naturlige ingredienser altid højest, hvilket udgør op til 98% i produkterne.

For at skabe mest mulig effektivitet ud af de anvendte ingredienser benytter Comfort Zone sig af avancerede high-tech ingredienser og anerkendte transportsystemer.

Alle produkterne hos Comfort Zone bliver udviklet af et hold bestående af læger, behandlere og forskere. På denne måde er virksomheden sikre på, at de altid når frem til den bedste og mest effektive løsning i forhold til udvikling. For dig som forbruger, er det ligeledes vigtigt at vide de produkter du anvender, er skabt igennem ordentlige forhold, hvor naturlige ingredienser og miljøet er de vigtigste faktorer. Alle ingredienser er valgt på baggrund af, hvordan de påvirker miljøet og din hud.

Hos THELOOK forhandler vi alle de populære produkter fra Comfort Zone. Produkterne er naturligvis udviklede uden mikroplastik, silikone, sulfater, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer og ikke mindst 100% veganske. Alle ingredienser er nøje udvalgt af virksomheden og sine ansatte, hvilket giver dig fornøjelsen af produkter, der er fri for unødvendige og skadelige stoffer.

Comfort Zone har et bredt sortiment, således der er noget for enhver smag. Blandt alle serierne indgår bl.a. Comfort Zone Essential, hvilket er en serie med formålet om at genoprette fugtbalancen og remineralisere huden med antioxidanter. I serien indgår en mængde forskellige produkter, der alle er udviklet med hver deres egenskaber og formål.

En anden serie, Hydramemory, er direkte udviklet til både at fugte huden men også pleje den. Ved brug af denne er du sikret en gennemfugtet og silkeblød hud, der forbliver sund. Serien kan anvendes til alle hudtyper og køn, hvilket gør den dejlig enkel.

Køb Comfort Zone – læs mere her.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel