Gode rejsetips – Turen går til Afrika

Gode rejsetips – Turen går til Afrika

Hvad end man er førstegangsrejsende til Afrika eller før har rejst dertil, men skal til en anden by eller land, er det altid en god idé at gøre sig den ulejlighed at undersøge de forskellige informationer om sin destination. Det er også vigtigt at være godt klædt på hjemmefra, inden turen går til de varme

Hvad end man er førstegangsrejsende til Afrika eller før har rejst dertil, men skal til en anden by eller land, er det altid en god idé at gøre sig den ulejlighed at undersøge de forskellige informationer om sin destination. Det er også vigtigt at være godt klædt på hjemmefra, inden turen går til de varme himmelstrøg. Vigtige ting som vaccinationer, rejsebetingelser, indkvartering osv., er en rigtig god idé at være godt forberedt på, inden man sætter sig i flyet.

Vær godt dækket ind

Når det kommer til forsikringer, er det uhyre vigtigt at tage dette alvorligt. Er uheldet først ude, kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke hjemmefra har haft styr på sine forsikringer. Det gælder også afbestillingsforsikring. Det ville være sure penge at miste, hvis man pludselig bliver forhindret i at tage af sted og dermed skulle aflyse rejsen, man havde glædet sig til, så husk at tilkøbe afbestillingsforsikring.

Når du rejser til Afrika, er du ikke dækket af den offentlige sygesikring, og derfor bør du inden rejsen købe en gældende rejseforsikring, som du typisk kan købe ved dit rejseselskab.

Find din næste rejse til Afrika ved at trykke her.

Infrastruktur og transportformer i Afrika

Underlaget i Afrika svinger bredt lige fra godt lagt asfalt til grus, græs og savanne. Infrastrukturen er ganske forskellig. Når det kommer til transport, er her lige så forskellige muligheder.

Safari-minibusser
Safari-minibusser kan rumme op til 8 personer og bruges langt hen af vejen til safarirejser i Kenya. Taget i busserne kan løftes op, så man herved har mulighed for at stå oprejst og tage billeder og video udover savannen.

Firehjulstrukne biler
Vær sikker på at komme frem uden problemer i en firehjulstrukken safaribil. Her er der plads til 8 personer, og på samme vis som med minibusserne, kan taget også løftes på de firehjulstrukne biler.

Fly
I flere lande i Afrika er det muligt at benytte fly for at komme frem og tilbage fra de forskellige safariområder og reservater. Oftest er det muligt at aftale med piloten, at flyve i en lavere højde, så man herved bedre kan se landskabet under én.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel