Find tyvene med en GPS-tracker

Find tyvene med en GPS-tracker

Du har formentlig hørt om en GPS, som du har i din mobiltelefon eller som udstyr i din bil, når du skal finde vej i en ukendt by. Eller måske har du bare altid svært ved at finde den rigtige vej ud til din svoger, selvom du har kørt ruten mange gange. Da er en

Du har formentlig hørt om en GPS, som du har i din mobiltelefon eller som udstyr i din bil, når du skal finde vej i en ukendt by. Eller måske har du bare altid svært ved at finde den rigtige vej ud til din svoger, selvom du har kørt ruten mange gange. Da er en GPS et godt værktøj. GPS er en forkortelse af Global Positioning System.

 

Udover at en GPS hjælper dig med at finde den rette destination, så kan den ligeledes hjælpe med at overvåge genstande, kæledyr og mennesker. Det er smart, hvis du skulle få stjålet dine genstande, eller hvis din hund er løbet væk fra hus og hjem. Dette kaldes også for GPS-sporing, og det er i den forbindelse, at man taler om en GPS-tracker.

 

En GPS-tracker er et sporringsapparat

En GPS-tracker kan anvendes til at spore eller tracke både genstande og levende eksistenser. Du kan altså holde et vågent øje med disse via en GPS-tracker. Denne kan placeres lige netop på den genstand eller det væsen, du ønsker. Det kan for eksempel være:

 

  • I din bil
  • På din mobiltelefon
  • På din plæneklipper
  • På din computer
  • På din hund
  • På dit barn

 

Måden, som en GPS-tracker virker på, er som en SMS-funktion. GPS’en sender dig en SMS til din mobiltelefon, app eller en anden kontakt-platform. Med denne SMS får du tilsendt koordinator, hvor du så kan finde frem til lokationen. Disse kan du selv indtaste i for eksempel Google Maps og derved finde frem til placeringen.

 

I disse situationer er GPS-trackeren dit sikkerhedsværktøj

Der er et hav af muligheder i forhold til, hvor du kan placere en GPS-tracker. Stil dig selv spørgsmålet: Hvad vil du gerne spore?

 

Måske har du ofte dyre genstande til at ligge i din bil såsom mobiltelefon, computer eller andet. For at sikre, at du kan finde genstandene igen, hvis du uheldigvis kommer ud for biltyveri, så er en GPS-tracker dit sikkerhedsudstyr. Eller måske har du et barn, som har langt til skole. Så kan du sætte en GPS-tracker på barnet, så du hele tiden ved, hvor han eller hun er.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel