Planlægning af en billig weekend get away

Planlægning af en billig weekend get away

Vinterfrakken er fundet frem, tørklædet er igen i brug, og regnen falder dagligt. Det er for atter blevet efterår. Er du en af dem, som er i gang med at planlægge en weekendtur væk fra våde Danmark, for at finde den eventyrlige side frem? I så fald, kan du her læse og få råd til

Vinterfrakken er fundet frem, tørklædet er igen i brug, og regnen falder dagligt. Det er for atter blevet efterår. Er du en af dem, som er i gang med at planlægge en weekendtur væk fra våde Danmark, for at finde den eventyrlige side frem? I så fald, kan du her læse og få råd til hvordan du planlægger en billig, en miljøvenlig og en eventyrlig weekend get away.

Spar penge ved at være fleksibel

En måde at spare penge, når du planlægger din weekendtur, er ved at være fleksibel. Fleksibilitet tillader dig at tilpasse din rejse, til de billige tidspunkter. Begynd derfor i god tid, og brug en søgemaskine som sammenligner mange forskellige hjemmesider med hinanden. Til at sammenligne hoteller, kan du bruge Momondo, og til at sammenligne flybilletter, kan du bruge Google flights, som sammenligner tilbud fra mange forskellige udbydere. Ved Google flights, kan du gøre brug af en funktion, som viser dig hvilke flybilletter der er billige i øjeblikket. Er du derfor både fleksibel med din destination såvel som din afrejse dato, kan du spare mange penge. Når du søger på hoteller og flybilletter, er det vigtigt at du søger i det der hedder inkognito tilstand. Inkognito er en funktion som gør dine søgninger private. Dette forhindrer for eksempel flyselskaber i at overvåge dine søgninger, og derved øge priserne for lige præcis dig.

Rejs miljøvenligt ved at undgå at tage flyet

En af de største synder for miljøet, er det store gasudslip ved flyrejser. Ønsker du at tage på en weekend get away, men har du det dårligt med at tage flyet, er der stadig muligheder at hente. En mulighed er at tage lyntoget eller at leje en bil og rejse til en destination i nærheden af Danmark. Der er mange smukke destinationer, som ikke ligger langt fra Danmark. Du kan for eksempel køre op til Norge eller Sverige, og få en naturrig weekendoplevelse, eller du kan køre til Berlin, Holland eller Polen, og opleve en kulturrig weekendrejse. Der er flere selskaber som tilbyder udlejning af biler, for en kort periode. En billig løsning er Gomore.dk, hvor man kan leje biler af private ejere, for ned til 250,- pr dag.

Få inspiration fra de professionelle

Flyrejser, hotel, transport fra flyet til hotellet, transport fra hotellet ind til byen, og så videre. Det kan være en bøvlet affære at skulle planlægge en rejse. Dog er der adskillige sider, som tilbyder planlagte rejser, til dem som finder det uoverskueligt at skulle planlægge deres rejse selv. Der er nogle hjemmesider, hvor man selv kan vælge hvor man vil hen, og derved få en mere skræddersyet rejse. Har du brug for et lån, til at planlægge den perfekte rejse, kan du her læse om lån hos Santander. Men der er også hjemmesider som Rejsespejder.dk eller Rejs365.dk, som giver dig et overblik over aktuelle tilbud lige nu. Ved begge disse udbydere, matcher de tilbud på fly med tilbud på hotel, dog skal man selv bestille rejsen, uafhængigt af firmaerne.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply