Undgå tyveri på rejser

Undgå tyveri på rejser

Når man rejser til udlandet, skal man altid være en tand mere opmærksom på sine ting. I mange af de populære feriedestinationer, er der mange tyve som vil have fat i dine ejendele. Det kunne være i lande som Spanien og Bulgarien. Her vil du få hjælp til hvordan du undgår eller i hvert fald

Når man rejser til udlandet, skal man altid være en tand mere opmærksom på sine ting. I mange af de populære feriedestinationer, er der mange tyve som vil have fat i dine ejendele. Det kunne være i lande som Spanien og Bulgarien. Her vil du få hjælp til hvordan du undgår eller i hvert fald mindsker risikoen for at blive bestjålet.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det første man skal tænke på, er at have en sikker kuffert. En sikker kuffert kunne for eksempel være en Delsey kuffert. De har en hardcase, som sikrer at dine ting ikke går i stykker. Deres lynlås er 41 gange stærkere end en normal lynlås, derfor vil det være sværere for tyven at sprække den op. Endvidere har den også web tracking, hvilket gør at du altid kan spore din taske. Til sidst har den også en TSA-lås, som er vigtigt for dig der rejser til USA, da det er noget man skal have.

En anden ting som er godt, er lynlåslommer. Det er meget bedre end normale lommer. Tyvene vil have meget svært ved at lyne en lynlås op uden at du bemærker det.

Hvis du skal med bus eller anden form for offentlig transport og har en rygsæk på dig, så husk at holde den foran dig. På denne måde har du et bedre overblik over tasken og hvem der muligvis piller ved den. I det hele taget er det bare godt med lynlåse, fordi det som sagt er sværere at åbne.

Aldrig lad værdigenstande være liggende på hoteller, hvis du ikke selv er der. Det er en fejl som mange begår og hurtigt fortryder. Selvom der er lås på dørene og alt muligt andet, så er det let at bryde ind. Man ved aldrig om rengøringsdamen kunne finde på at stjæle.

Bare husk at passe godt på dine ting!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply