Det skal du huske, når du vælger seng

Det skal du huske, når du vælger seng

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold Du bruger en så stor del af døgnets timer på at ligge i din seng, og derfor er det vigtigt, at du ligger godt. Hvis ikke din nuværende seng gør, at du ligger godt eller kan sove optimalt, bør du skifte den ud. Men hvad er vigtigt at huske, når

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Du bruger en så stor del af døgnets timer på at ligge i din seng, og derfor er det vigtigt, at du ligger godt. Hvis ikke din nuværende seng gør, at du ligger godt eller kan sove optimalt, bør du skifte den ud. Men hvad er vigtigt at huske, når du skal have ny seng?

Køb efter behov

Når du skal købe seng, er der forskellige typer, som hver har forskellige funktioner og kan opfylde forskellige behov. Derfor skal du vælge seng ud fra, hvilke behov du har. Når du skal vælge en seng, kan du bl.a. vælge mellem en boxmadras, en elevationsseng og en kontinentalseng.

  1. Boxmadras. En boxmadras har ikke den største komfort, men til gengæld er den billig og nemt at flytte rundt på. Hvis du har nogle fysiske skavanker, bør du ikke vælge en boxmadras.

  2. Elevationsseng. En elevationsseng kan hæves og sænkes i begge ender. Det gør, at du f.eks. kan sidde op og læse. Det kan også hjælpe på flere fysiske skavanker, når du kan hæve og sænke sengen. Elevationsseng tilbud.

  3. Kontinentalseng. En kontinentalseng har tre madraslag, hvilket er med til at øge komforten. Til gengæld har du ikke mulighed for at justere den på nogen måder som med en elevationsseng. Både en elevationsseng og kontinentalseng er desuden langt sværere at flytte rundt på end en boxmadras.

Test din kommende seng grundigt

Den måde du bedst finder den perfekte seng, er ved at teste forskellige senge grundigt. Det nytter ikke noget, at du kun test hver seng i butikken i ét minut hver. Du er nødt til at teste dem i lidt længere tid. Med det ikke sagt, at du skal tage dig en lur på 30 minutter, men sørg f.eks. for at teste sengen med flere sovestillinger.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply