Behagelig hårfjerning for kroppen med en epilator

Behagelig hårfjerning for kroppen med en epilator

I dag bruger mange kvinder skrabere, når de skal barbere sig, hvad enten det er til benene, ansigtet eller intimbarbering. Det kan dog ofte tage lang tid, og chancen for at skære sig er ofte høj. Der er også kvinder der vælger at tage til skønhedsklinikker og få lavet hårfjerning med voks, det kan dog

I dag bruger mange kvinder skrabere, når de skal barbere sig, hvad enten det er til benene, ansigtet eller intimbarbering. Det kan dog ofte tage lang tid, og chancen for at skære sig er ofte høj. Der er også kvinder der vælger at tage til skønhedsklinikker og få lavet hårfjerning med voks, det kan dog hurtigt blive en dyr omgang. En anden måde hvorpå man kan undgå at skære sig og samtidig spare en masse penge. Det er ved at anskaffe sig en epilator. Så hvis du er interesseret i hårfjerning på en behagelig måde eller blot er nysgerrig på hvad en epilator er – så kan du læse mere herunder.

Stort udvalg af epilatorer

Hvis du er en kvinde, så ved du højst sandsynligt, hvad en epilator er, og hvis du ikke ved det, så kommer der en lille forklaring her. En epilator minder om en barbermaskine for mænd, men den kan virke på to forskellige måder. Den ene måde er på mekanisk vis ligesom en barbermaskine, og den anden måde fjerner hårene ved hjælp af pulserende lys. Det er en metode der hedder IPL-teknologi, og det er en behagelig måde at fjerne hår på.

Epilatorer findes i flere forskellige modeller. Nogle kommer med en wet & dry funktion, hvilket betyder, at man kan tage den med i bad uden at få stød. Hvis man vælger en model uden denne funktion, så kan man ikke bruge den i badet, da den går i stykker og kan give stød, men den kan bruges i håndvasken. Derudover så findes der også epilatorer med lys, så man bedre kan se de små hår. Man kan også få udstyr til sin epilator, så man kan bruge den over hele kroppen – der er jo en kæmpe forskel på at barbere bikinilinjen og på at barbere overlæben.

Fordele ved en epilator

En epilator af god kvalitet er eksempelvis billigere at bruge end at gå til skønhedsklinikken. Den kan fjerne hår på en behagelig måde, og man kan bruge den over hele kroppen, hvis man anskaffer sig det rigtige udstyr.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel