Fem tips til beskyttelse af din iPhone

Fem tips til beskyttelse af din iPhone

Hvis man ejer en iPhone, så ved man, at telefonen er et fantastisk redskab i mange forskellige situationer. Desværre har de fleste også erfaret, at iPhones er meget skrøbelige. Det stilfulde design medfører, at telefonen relativt let får skrammer, og telefonens avancerede teknologi tager også nemt skade. Derfor er det vigtigt at passe godt på

Hvis man ejer en iPhone, så ved man, at telefonen er et fantastisk redskab i mange forskellige situationer. Desværre har de fleste også erfaret, at iPhones er meget skrøbelige. Det stilfulde design medfører, at telefonen relativt let får skrammer, og telefonens avancerede teknologi tager også nemt skade. Derfor er det vigtigt at passe godt på sin iPhone. Vi har sammensat en oversigt over ting, du kan gøre for at skåne din iPhone mest muligt mod skader og slitage. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du med det rette tilbehør beskytter din dyrebare smartphone bedst muligt.

 

  1. Invester i et cover

Et bagcover er en af de mest simple og samtidigt mest effektive måder, du kan beskytte din iPhone på. Bagcovers i plastik beskytter din telefon mod brugsridser og mindre, overfladiske skrammer. Der findes et kæmpe marked for iPhone covers, og du kan finde covers i stort set alle de designs, du kan forestille dig. Det er med til at gøre coveret til en oplagt mulighed for at ”customize” din iPhone, så den kommer til at skille sig ud fra mængden og passe til lige præcis din smag. Hos nogle forhandlere kan du endda selv designe dit cover ud fra et foto, som betyder meget for dig.

  1. Stødabsorberende etuier

Bagcovers i plastik beskytter ikke telefonen mod mere alvorlige slag. Har du tendens til at tabe telefonen, skal du overveje at gå efter et læderetui. Læderetuier er superelegante, og så er de stødabsorberende, hvilket betyder, at sikkerheden er helt i top. Endnu en smart ting ved læderetuierne er, at de har plads til kreditkort, pengesedler og andre små noter. På den måde kan du helt undvære en pung, hvis du investerer i et etui til din iPhone.

  1. Maksimal sikkerhed med et vandtæt hylster

Vand er måske en iPhones værste fjende, og taber man sin iPhone i havnen, toilettet eller bare et glas vand, er der sjældent noget, man kan gøre for at få den livet op igen. Derfor kan det være en god idé at opbevare telefonen i et vandtæt iPhone etui, hvis du skal på fisketur eller til stranden. I et vandtæt hylster kan touch-skærmen stadig bruges, men telefonen er 100% i sikkerhed, hvis du skulle være så uheldig at tabe den i vandet. Et vandtæt hylster er klart at anbefale til alle iPhone-ejere, som ofte befinder sig ved vand, eller som bare er en lille smule klodsede.

  1. Beskyttelse på løberuten

Hvis du er en af de mange danskere, som holder af at medbringe telefonen på løberuten, så vil du med garanti få stor glæde af et iPhone løbearmbånd. Løbearmbåndet holder din iPhone sikkert fast på din overarm, samtidigt med at du bevarer fuld bevægelighed. Med telefonen spændt sikkert fast på armen, skal du ikke være bekymret for at tabe den ud af lommen på løberuten. Som et alternativ til et løbearmbånd kan du også vælge at investere i et mavebælte, som ligeledes lader dig medbringe din iPhone på løbeturen med fuld garanti for telefonens sikkerhed.

  1. Beskyt skærmen

Skærmen er et af de mest sensitive aspekter af din iPhone, og derfor er det nødvendigt at passe ekstra godt på den. Det kan du gøre ved at beklæde den med beskyttelsesfilm eller panserglas. Hvis du beklæder telefonen med beskyttelsesfilm, kommer der ingen ridser i skærmen. Hvis du vælger at sætte et panserglas uden på skærmen, er den samtidigt garderet mod mere alvorlige stød og slag. Først når du har investeret i beskyttelsesfilm eller panserglas til skærmen, er din iPhone 100% beskyttet.

 

Med den rigtige beskyttelse kan du forlænge din iPhones levetid betragteligt.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel