Sådan kan ny teknologi gøre dit liv meget bedre og spare dig penge

Sådan kan ny teknologi gøre dit liv meget bedre og spare dig penge

Der er ikke nogen tvivl om, at der er sket rigtig meget med den teknologiske udvikling i de seneste år. Det er noget af det, der virkelig har gjort en masse for vores udvikling, og teknologien er med til at gøre os rigere samt hive flere fattige ud af deres fattigdom. Der er rigtig mange

Der er ikke nogen tvivl om, at der er sket rigtig meget med den teknologiske udvikling i de seneste år. Det er noget af det, der virkelig har gjort en masse for vores udvikling, og teknologien er med til at gøre os rigere samt hive flere fattige ud af deres fattigdom. Der er rigtig mange gode grunde til at følge med den teknologiske udvikling og sørge for at tage en masse af de nye teknologier til sig, hvis man gerne vil have et nemmere og bedre liv.

 

Der er ved at komme et helt nyt netværk, der kommer til at give os alle langt flere muligheder med teknologien. Det drejer sig om 5G nettet, der skal til at rulles ud over hele verden og som kommer med en masse lovende funktioner og super høj hastighed i forhold til det, vi indtil videre har været vant til.

Men der kan være nogle problemer med udvidelsen af 5G bredbånd. 4G og 5G bredbånd har mange forskelle, og der er ikke nogen tvivl om, at 5G klart er at foretrække. Men det bliver ikke rullet lige så hurtigt ud i Danmark, som man kunne håbe, og hertil forklarer vores ekspert fra TelePrisTjek.dk grunden:

 

“4G har stort set tjent danskerne vel, selvom der er mange steder i Danmark uden ordentlig 4G bredbåndsdækning. Nu kommer så 5G bredbånd på banen, men det er ikke teleselskabernes skyld at Udkants-Danmark vil stå tilbage uden tilstrækkelig 4G og 5G baseret bredbånd – Skylden ligger ene og alene hos Staten, som tager sig godt betalt for licenser og udleje til sendemaster”, Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

 

Det er en skam, at Staten er med til at bremse denne vigtige udvikling, der kommer til at kunne gøre en masse godt for vores udvikling og de mange muligheder, vi hver især godt kunne tænke os at have i det daglige. Det er noget af det, der bliver arbejdet på lige nu, og forhåbentlig bliver det snart nemmere at få adgang til 5G herhjemme, så vi kan nyde godt af den hurtigere hastighed.

 

Brug teknologien til at bevise din uskyld i bilulykker

 

Udover de mange andre gode ting, vi kan bruge den teknologiske udvikling til, er der nu kommet smarte dashcams. Dette er et kamera, der skal monteres i din bils forrude og som optager det, der sker i trafikken. Det er en rigtig smart opfindelse, da det netop gør det muligt for dig at bevise din uskyld, hvis du skulle ende i et trafikuheld.

 

Her bliver din egen samt de andre bilers færdsel optaget, så du har helt klare beviser for, hvad der skete i situationen. Det er en rigtig smart opfindelse, der kan betale sig selv hjem, hvis du er så uheldig at være involveret i et biluheld.

 

Tjek denne test af bedste dashcams, så du kan finde den mulighed, der kan passe bedst til dig og din situation, og så du kan være sikker på, at du kan bevise din uskyld.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply