Sådan sikrer du varmen til dit barn i de kolde måneder

Sådan sikrer du varmen til dit barn i de kolde måneder

Det kan virkelig være en udfordring at fornemme, hvor koldt eller varmt ens barn har det – specielt indtil det når en alder, hvor det selv kan tilkendegive sine behov. Man kan være bange for at klæde dem for meget på, så de overopheder. Ligeledes kan man selvfølgelig være hunderæd for at lade dem fryse

Det kan virkelig være en udfordring at fornemme, hvor koldt eller varmt ens barn har det – specielt indtil det når en alder, hvor det selv kan tilkendegive sine behov. Man kan være bange for at klæde dem for meget på, så de overopheder. Ligeledes kan man selvfølgelig være hunderæd for at lade dem fryse og blive syge. Her får du en guide til klæde dit barn på i de kolde måneder.

Vintertøj

Børn skal selvfølgelig have lov til at komme ud og lege – også i de kolde måneder. Derfor er det vigtigt, at man har det rigtige overtøj at påklæde dem. Det er ikke nok at holde varmen, børnene skal også gerne holdes så tørre som muligt. Derfor er det en god idé at investere i noget, der både er varmt, vind- og vandtæt til den køligere sæson.

Her er en flyverdragt et godt bud. Fordelen er, at tøjet ikke deles på midten, som hvis man brugte termobukser og en jakke. På den måde er der bedre chance for at holde sit barn tørt, når det boltrer sig i sneen. Du kan lade dig inspirere af fine flyverdragter her: luxkidz.dk/93-flyverdragter.

Overgangssæsonen

Overgangssæsonen kan for alvor være en svær størrelse at arbejde med. Nogle dage kan en tynd jakke gøre det, og andre dage er det nødvendigt at bringe tungere skyts i brug. I disse tider er du godt udrustet, hvis du sørger for at have følgende, som du kan give dit barn på:

  • Termosæt, som kan justeres op og ned varmemæssigt ved at tilføje eller fjerne lagene indenunder.

  • Regntøj, som kan holde dit barn tørt, selvom temperaturen er forholdsvishøj.

  • Gode lag til at bruge indenunder overtøjet. Nogle langærmede trøjer, korte undertrøjer og lidt forskelligt. Så kan man lave den kombination, der passer allerbedst til den givne dag.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply