Tips til IT

Tips til IT

De fleste modtager flere forskellige mails om dagen, og det kan være utroligt irriterende, hvis du er på ferie og ikke ønsker at blive forstyrret. Det er selvfølgelig ikke alle der kan vide, når du er på ferie hvis ikke det er blevet fortalt, men der findes heldigvis en løsning til dig, så du slipper

De fleste modtager flere forskellige mails om dagen, og det kan være utroligt irriterende, hvis du er på ferie og ikke ønsker at blive forstyrret. Det er selvfølgelig ikke alle der kan vide, når du er på ferie hvis ikke det er blevet fortalt, men der findes heldigvis en løsning til dig, så du slipper for at skulle fortælle alle at du er på ferie.

Derfor er autosvar en fordel

Der findes nemlig det der hedder autosvar Outlook, som giver dig mulighed for at slappe af og nyde din ferie uden forstyrrelser. Men hvad gør autosvar Outlook? Hvis du benytter dig af Outlook 2010, så har du mulighed for at benytte dig af denne funktion. Autosvar betyder at du kan lave et ”fællessvar” til alle dem der skriver til dig, om at du ikke er til stede i øjeblikket, eftersom at du er på ferie. Oftest sættes der også et tidsrum for, hvornår man er hjemme igen, så vedkommende har mulighed for at kontakte dig senere. Men på denne måde slipper du for at skulle svare alle, og kan derved blot sende én mail ud, som automatisk bliver sendt når nogen skriver til dig.

Forum til IT-brugere

Hos it-artikler.dk kan du se en guide til, hvordan du får installeret og opsat autosvar. Det er en ganske simpel proces, men det er tit en fordel at kunne se illustrationer af dette, så du er helt sikker på at du gør det rigtige. Skulle du senere hen have nogle spørgsmål vedrørende dette, så findes der også et forum som du kan skrive i. Her kan folk alle steder fra komme med deres tips og erfaringer, og det kan tit være en stor hjælp for brugeren der søgte hjælp.

Kontakt redaktionen

Skulle der alligevel være nogle spørgsmål du ikke kan få besvaret, så er der yderligere hjælp at hente. Du kan hurtigt kontakte redaktionen, og få svar på de spørgsmål du søger. Dette er blot nogle tips til, hvordan du som IT-bruger får bedst muligt ud af teknologien, og får den retmæssige hjælp, hvis du skulle være i tvivl.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel