3 skægtrends der aldrig går af mode

3 skægtrends der aldrig går af mode

2018 har i den grad været skæggets år – og det fortsætter i 2019. Overvejer du at hoppe med på moden og lade skægget stå? Lad dig inspirere af disse tre slags skæg, der er kommet for at blive og ikke ser ud til at gå af mode. Du får også en række tips til,

2018 har i den grad været skæggets år – og det fortsætter i 2019. Overvejer du at hoppe med på moden og lade skægget stå? Lad dig inspirere af disse tre slags skæg, der er kommet for at blive og ikke ser ud til at gå af mode. Du får også en række tips til, hvordan du plejer dit skæg bedst muligt, så det altid ser pænt og velsoigneret ud.

Klassisk fuldskæg

Det er ikke længere far-agtigt at have fuldskæg, og frisuren har virkelig gjort comeback i løbet af de seneste år. Rigtig mange mænd i alle aldre har fuldskæg, og kvinderne er vilde med det maskuline udtryk. Fuldskæg klæder de fleste, men hvis dit ansigt er meget bredt eller rundt, bør du ikke lade det blive for langt på kinderne, da det hurtigt kan få dit ansigt til at virke større. Lad det i stedet vokse i længen på hagen for at få dit ansigt til at virke længere og mere ovalt.

Skægstubbe

Det er også meget moderne at have et trimmet fuldskæg, der i daglig tale går under navnet ’skægstubbe’. Looket er tjekket og de fleste kvinder finder det sexet, blandt andet fordi det fremhæver dine kindben og ansigtstræk godt. Skægstub-looket kræver dog, at din skægvækst er meget tæt, og at skægget vokser jævnt alle steder, så du ikke får bare pletter rundt omkring. Det ser ikke nær så elegant ud, og skægget får hurtigt den modsatte effekt, end den du ønsker.

Goatee

En tredje meget populær frisure er goatee, som er fuldskæg omkring munden og på hagen, mens kinderne holdes fri. Dette look er godt til dig, hvis dit ansigt er bredt, da et fuldskæg som nævnt hurtigt får det til at synes endnu bredere. Ved at holde kinderne fri, bliver dit ansigt mere ovalt og du undgår den runde form.  Frisuren kræver dog en vis finesse, så markeringen ikke bliver skæv omkring munden. Det kommer hurtigt til at se sjusket ud.

Et skæg skal passes

Uanset hvilken skægfrisure, du vælger, skal du passe og pleje dit skæg. Hvis du bare lader det stå til, bliver resultatet et pjusket og usoigneret skæg, der ikke gør noget godt for dig. Med det rette udstyr og produkter kan du uden det store besvær vedligeholde dit skæg og fastholde et skarpt og maskulint look.

Først og fremmest bør du jævnligt trimme dit skæg, også selvom det er langt. Når du trimmer det, undgår du at skægget bliver spaltet, men vedligeholder i stedet tætheden og volumen i det. Derudover holder du kanter på kinder og hals skarpe. Hvis du ikke allerede har en god barbermaskine, kan du se udvalget af dem her.
Det er også vigtigt at vaske skægget med sæbe hver gang du vasker dit hår. Der sætter sig meget skidt i skægget, og det har derfor brug for at blive renset jævnligt. Du kan også med fordel bruge en god skægolie et par gange i ugen. Olien tilføjer ekstra fugt til skægget, som dermed ikke bliver tørt eller stift.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel