Transportabel højtaler – sådan vælger du den rette model

Transportabel højtaler – sådan vælger du den rette model

Igennem de senere år er der ingen tvivl om, at trådløse højtalere, som kan kobles til f.eks. en iPhone eller en iPad er blevet særdeles populære. Men hvilken model vil være den rette at lade sit valg falde på? Vil vi i denne artikel guide dig til valg af den rette højtaler, så du er

Igennem de senere år er der ingen tvivl om, at trådløse højtalere, som kan kobles til f.eks. en iPhone eller en iPad er blevet særdeles populære. Men hvilken model vil være den rette at lade sit valg falde på? Vil vi i denne artikel guide dig til valg af den rette højtaler, så du er sikker på at lade dit valg falde på den rette variant.

Små, runde bluetooth højtalere

En af de typer af bluetooth højtalere som i særlig grad har opnået en stor popularitet er de små, runde højtalere, som ikke fylder særlig meget. Vælger du at gå ud for at gøre dig et køb af netop denne type af højtaler, så vil du faktisk i mange tilfælde kunne få dig en højtaler, som har en overraskende god lyd, og derfor er der helt afgjort også mange, der i tidens løb har valgt at lade deres valg falde på en af de mange varianter, der er af disse på markedet. Disse kan anskaffes til nogle ganske overkommelige priser den dag i dag.

Aflang transportabel højtaler

Hvis du godt kunne tænke dig en højtaler, som ikke blot skal tjene en ren praktisk funktion, men hvor det rent designmæssige også skal være i top, så kan en løsning eventuelt være at overveje en af de mange typer af aflange transportable højtalere, der er mulighed for at erhverve sig. En af de producenter, der har lavet en hel del forskellige af disse er blevet andet Beats, som er kendt for sit eksklusive design samt fremragende lyd. Dog findes der også mange andre producenter af netop denne type af højtaler.

Vandtæt højtaler

En anden type af højtaler som bestemt også må siges at være blevet særdeles populært blandt et hav af mange danskere er de vandtætte højtalere, der, som navnet også antyder, adskiller sig ved, at der ikke kan trænge vand ind.

Dette gør derfor, at netop denne type af højtalere vil være særdeles anvendelig i et væld af forskellige sammenhænge – eksempelvis hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en højtaler, som kan tage med dig på skovtur, sejltur, skiferie – eller hvis du eksempelvis skal på festival og gerne vil have fat på en solid og robust højtaler.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel