3 modeitems du skal kende

3 modeitems du skal kende

Moden skifter hele tiden, og ønsker du følge at med, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tendenser der er. Der er som regel altid en blanding af det nye og det gamle, og derfor kan du være heldig, at det ikke er hele garderoben, der skal skiftes ud. Men lidt

Moden skifter hele tiden, og ønsker du følge at med, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tendenser der er. Der er som regel altid en blanding af det nye og det gamle, og derfor kan du være heldig, at det ikke er hele garderoben, der skal skiftes ud. Men lidt nyt skal der måske til – og heldigvis for det, det ville jo være lidt kedeligt, hvis vi kunne bruge det samme igen og igen.
For at du kan blive lidt klogere på sommerens mode, kan du læse med nedenfor her, hvor du vil blive præsenteret for nogle af sommerens tendenser.

Playsuit – kjole og nederdel i en

Playsuiten er blevet et meget populært sommeroutfit. Dragten er i bund og grund en blanding af en kjole, hvilket den ligner ved første øjekast, og et par shorts. Det er en buksedragt med shorts i stedet for lange ben. Hertil kommer at der både findes playsuits med lange ærmer og med korte ærmer. De kan også fås med top stropper. Sættet er derfor rigtig lækkert til de meget varme sommerdage, da det stadig er en meget elegant dragt, som nemt kan anvendes til mere fysiske aktiviteter, end man ville kunne i en kjole.

Tracksuit – det pæne joggingsæt

Tracksuits er den pæne og sporty udgave af joggingtøj. Det er ofte kendetegnet ved at der er et bestemt mønster der går igen på både over- og underdel. Nogle tracksuits er også lavet i velour. Sættene egner sig rigtig godt som ’hyggetøj’ hjem til eller til at tage med på den aktive ferie.

Bodystocking – undertøj og trøje i én

Bodystockingen kan du både bruge som undertøj, men også som helt almindelige trøjer. De er derfor perfekte at have på til en stram nederdel eller et par skinny jeans. Herved er du fri for at bekymre dig om, at folde trøjen ned buksekanten igen efter hver gang du har rejst dig fra en stol.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel